reklama
E
ewcia1981
Gość
Moja wariuje bo po raz pierwszy bedzie babcia i moze dlatego tak.babka jest w pozradku ale nie ma to jak moja mama.Z tesciowa tzreba krotko i na temat.Juz kiedys ktos mi powiedzial ze ona boi sie cokolowiek mi powiedziec--hi hihi.. ja zawsze jak sie z czyms nie zgadzal to od razu mowie a nie jak wiekszosc przytakuje .
Tesciowa tez trzeba sobie wyszkolic ;D
Tesciowa tez trzeba sobie wyszkolic ;D
Moja jest niereformowalna , choć też pierwszy raz babcią zostanie. Jest najlepsza kiedy jej nie ma czyli kiedy jest daleko. I niech już mi lepiej tych swoich rad "dobrych" nie udziela bo wyjdę na tym jak........
kaszu27
Październikowa mamusia
W moim przypadku ani ja ani mój mąż nie mamy już rodziców....za to mój mąż ma babcię i dziadka, którzy razem z nami ptrzeżywają tą ciążę a nie widzieli mnie - jedynie na zdjęciach jak w ogóle w tej ciąży wyglądam... Mieszkają w Kędzierzynie- Kożlu, są trochę schorowani, ja też od początku mam przeboje, muszę się oszczędzać, nie denerwować, dużo leżeć, itd, więc wisimy jedynie na telefonie...
Dla nich to będzie już 3 prawnuczka... ;D
Dla nich to będzie już 3 prawnuczka... ;D
kaszu27
Październikowa mamusia
My też póki co to będziemy mieli dzidzię u nas w sypialni, a za jakiś czas urządzimy jej jeden z pokoi...
dotarł do mnie dziś biustonosz kupiony na allegro...
wyglada jak nówka, choć ta laska pisała, ze był noszony kilka razy...
na dodatek jako miły gratis dostałam pudełko wkładek jednorazowych canpola i silikonowe nakładki na piersi też canpola... ;D
super! a za wszystko zapłaciłam niecałe 16 złotych razem z kosztami przesyłki ;D
wyglada jak nówka, choć ta laska pisała, ze był noszony kilka razy...
na dodatek jako miły gratis dostałam pudełko wkładek jednorazowych canpola i silikonowe nakładki na piersi też canpola... ;D
super! a za wszystko zapłaciłam niecałe 16 złotych razem z kosztami przesyłki ;D
reklama
Podziel się: