reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Moja wariuje bo po raz pierwszy bedzie babcia i moze dlatego tak.babka jest w pozradku ale nie ma to jak moja mama.Z tesciowa tzreba krotko i na temat.Juz kiedys ktos mi powiedzial ze ona boi sie cokolowiek mi powiedziec--hi hihi.. ja zawsze jak sie z czyms nie zgadzal to od razu mowie a nie jak wiekszosc przytakuje .
Tesciowa tez trzeba sobie wyszkolic ;D

Moja jest niereformowalna , choć też pierwszy raz babcią zostanie. Jest najlepsza kiedy jej nie ma czyli kiedy jest daleko. I niech już mi lepiej tych swoich rad "dobrych" nie udziela bo wyjdę na tym jak........

W moim przypadku ani ja ani mój mąż nie mamy już rodziców....za to mój mąż ma babcię i dziadka, którzy razem z nami ptrzeżywają tą ciążę a nie widzieli mnie - jedynie na zdjęciach jak w ogóle w tej ciąży wyglądam... Mieszkają w Kędzierzynie- Kożlu, są trochę schorowani, ja też od początku mam przeboje, muszę się oszczędzać, nie denerwować, dużo leżeć, itd, więc wisimy jedynie na telefonie...
Dla nich to będzie już 3 prawnuczka... ;D

Anja pokoik superaśny. Ale Wam zazdroszczę, że macie dużo miejsca. My w kawalerce musimy się zmieścić z dzidzią, więc tylko kącik będzie Dawidek miał.

dotarł do mnie dziś biustonosz kupiony na allegro...
wyglada jak nówka, choć ta laska pisała, ze był noszony kilka razy...
na dodatek jako miły gratis dostałam pudełko wkładek jednorazowych canpola i silikonowe nakładki na piersi też canpola... ;D
super! a za wszystko zapłaciłam niecałe 16 złotych razem z kosztami przesyłki ;D

reklama
Do góry