reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
mojej koleżanki synuś ma 15 września roczek,ona mu kupuje ubrania na 64cm,jak pytałam w sklepie o dresik na roczne dziecko to on mi pokazał większe,a jak mu powiedziałam że na 64cm,to było takie małe ;) niewiele większy od tych co ja kupowałam ;D a może wy mi pomożecie,co możemy z moim kupić rocznemu chłopczykowi na urodzinki,bo mój jest dla niego chrzestnym,a wiadomo za dużo kasy nie możemy na to przeznaczyć,no i sami nie wiemy co kupić,ona by tak chciała coś w kopercie ale my wolimy kupić mu cosik bo nic nie wiadomo co ona z tą kasą zrobi :mad:

są teraz różne fajne zabawki - takie na baterie, np. mała farma z odgłosami różnych zwierzątek - cena około 40-50zł!
Ja kupiłam swojej chrześnicy na roczek takiego wielkiego smoka do nadmuchania i wyobraż sobie, że był to dla niej najlepszy prezent: ona się na niego kładła a każdy po kolei musiał ją ciągnąć po mieszkaniu! Nie wyobrażasz sobie ile miała uciechy a my z nią... ;D

ja też tak myślę, ze jakąś fajną zabawkę...
na allegro czasem ludzie sprzedaja za niewielką kasę nowe zabawki, bo im się np. prezenty powieliły :)
można coś fajnego wybrać...
ja też wole dac prezent jak nie wiem co rodzice z ta kasa zrobią... w tym roku byliśmy na dwóch komuniach (dziewczynki) i kupiliśmy złote kolczyki dla każdej... ja nie lubię złta, ale te były takie .sliczne, ze aż cięzko mi było się z nimi rozstać... :)

my przecież nie możemy dużo wydać,bo przecież nasze maleństwo jest w drodze i ono dużo potrzebuje,powinni to sami wiedzieć ;D

reklama
Do góry