reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Dziewczyny musze sie wam pochwalic bo bardzo ciezko pracowalam z mezem caly weekend. A wiec pokoik naszej niuni juz jest prawei gotowy. Jeszcze musimy kupic zaluzje do okien, firanke no i na sciane immie dziecka i pare obrazkow. Prosze zobaczcie. Szukalam takiego postu o pokojach ale nie moglam go znalesc, jestem sweicie przekonana ze taki temat mialysmy. No ale coz nie wazne tu wam pokaze zdjecia.

reklama
Oj Anju26 pokój prześliczny, wprost raj dla maleństwa!! A przy tym wszystkim bardzo gustowny!!
Super!!!
Ja jeszcze mam łóżeczko, że tak powiem "gołe", nie ubrane, ponieważ u nas na Śląsku gdybym teraz ubrała je w tą jaśniutką pościel, baldachim i innne duperelki, to zanim dziecko przyszłoby na świat, musiałabym wszystko prać od nowa! ;D

Anju jestem pod wrażeniem, bardzo łądnie urzadziliście pokoik, ja też pokój będę miała gotowy nie bawem, czekam jeszcze na tą nie szczęsna pościel.
Fajniusie macie te wieszaczki na ciuszki..
Ja dla dzidzi trochę przerobiłam swój pokój, kupiliśmy firanki zasłonki, pomalowaliśmy ściany, kupiliśmy łóżeczko,karnisze, żyrandol
a reglik został po mnie, ale nie jest zniszczony ma chyba nie całe 2 lata.

anja śliczny pokoik :)
my nie robimy pokoiku dziecięcego, chociaż był taki plan, ale w końcu uznaliśmy, ze łóżeczko stanie w sypialni...

Aniu bardzo mi się podobaja zdjęcia , widzę , że wszystko już przygotowane.
Jeśli chodzi o mnie to do finiszu jeszcze mi troche brakuje. Wczoraj uszyłam rożek i powiem , że jestem z niego bardzo zadowolona , zaoszczędziłam kolejne 30zł , a w sklepie takiego nie dostanę , w środku mięciutka kolorowa flanela , a na zewnątrz tkanina biała w niebieskie kwiatuszki. Razem dało naprawdę niezły efekt.

:)Pokoik bardzo ładny- z ta graderoba dla dzidzi to siwetny pomysl.j :)a na razie mam ciuszki w komodzie i w szafie w sypialni ale obawiam sie tego ze miejsca bedzie bardzo malo.

Niby szafa duza w sypialni ale za bardzo tez nie ma co wciskac do niej.Z moimi ciuszkami to nie ma problemu polowe popakowalam tych co w nie nie wejde wiec luzu troche jest.Wczoraj przymierzylam kurtke na zime i jak na arzie sie dopinam ale kilka cm wicej i juz nie zapne.Oby pazdiernik byl cieply bo mam tylko polarek a nie bde kupowac kurtki na kilka tygodni.

Nie no pewnie , kupowanie kurtki , tylko po to żeby założyć ją kilka razy to miom zdaniem bez sensu , jakoś dasz radę nie martw się. Ja całe szczęście mam lużną kurtkę , zresztą zawsze zimą lubiłam chodzić w lużnych kurtkach , bo mozna jeszcze było pod nią coś grubszego założyc.

reklama
Moja wlasnie jest puchowa i strasznie gruba wiec kupiłam taka bardziej dopasowana. ;D
W niedziele byolam ogladac wozeczki. Gosciu z allegro jest z mojego miasta a do tego obok na ulicy mieszka zajmuje sie sprzedaza hurtowa wozkow Tako a jedynie na allegro prowadzi sprzedaz detaliczna.Najnowsza wersja City Voyager + gratis folia przeciwdeszczowa+szelki dla maluszka i w kolach alufelgi jest juz za 800zł.W sklepie sa u ans po 920.Czeka sie na dany kolor tylko 3 dni wiec z wozkiem sie wstzrymam, bo tesciowa obiecala go kupic ale dopiero gdy wezma mnie do szpitala. ;)

Do góry