reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Cortina - niech mądrala najdzie takie małe kalesonki
Ciuszki bomba a rajstopki gustowne grunt, by ciepło było synkowi... spytaj małża w czym sam śmigał jak był mały i takich ciuszków nie było...
Ciuszki bomba a rajstopki gustowne grunt, by ciepło było synkowi... spytaj małża w czym sam śmigał jak był mały i takich ciuszków nie było...
bedziecie malowac ? jesli tak to czym najlepiej ? zeby ladnie pokrylo ?
Zostanie naturalne, łóżeczko też z tej serii będzie, buk naturalny.
Trochę mebelków już malowałam w swoim domku na biało - Fluggerem akrylowym, półmatem. Mnie się na biało ciężko malowało, próbowałam pędzlem, wałkiem, gąbką. Trudno taką kryjącą farbą pomalować tak, żeby było równiutko bez śladów malowania. Na pewno łatwiej jakąś farbą transparentną ale i efekt zupełnie inny.
cortina i co go tak bawi w tych rajstopach? u dziecka to normalne ja sobie nie wyobrażam, żeby Miki nie miał rajstop na zimne dni. poza tym jego ulubiony zestaw w domu zimą to body+rajstopy. tak najwygodniej mu było
domikcw
CORTINA widzę, że Olusia zaczynasz stroic piękne ciuszki. a to okrycie kąpielowe to z neta zamawiałaś?? ja chcialam ale boje się, że jakąs badziewną frotę mi wcisną.
Cortina
Domikcw okrycie kupilam w sklepie, bardzo fajne ci powiem, frotka gruba ja planuje dokupic jeszcze jedno dokaldnie z tej firmy tylko inny wzor bo ostatnio nic "meskiego" nie bylo oprocz osmiornicy ;-)
Gosia ja do rajstop nic nie mam, uwazam je za swietny wynalazek bo co innego pod spodenki wiosna maluchowi zakladac jak nie rajtki ? body i rajtki tez dobra sparwa lubilam takie polaczenie przy malej
Gosia ja do rajstop nic nie mam, uwazam je za swietny wynalazek bo co innego pod spodenki wiosna maluchowi zakladac jak nie rajtki ? body i rajtki tez dobra sparwa lubilam takie polaczenie przy malej
domikcw
CORTINKO a mozesz dla mnie napisac takimi dużymi literami firmę bo ja ślepa jestem i nie widzę osmiorniczka bardzo ładna
Cortina
reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Ahh te mamy- stroicie syneczków niesamowicie prawdziwe eleganciki będą
sliczne ciuchy cortinko i gnidko
sliczne ciuchy cortinko i gnidko