reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Foto-MSYFM8YQ.jpg

Foto-XOBLMRU7.jpg

moj maz sie smieje z rajstop :-p ale rajstopy sa meskie kupilam z mysla pod dzisny na wiosne, szare i granatowe :cool2:

reklama
Cortina - niech mądrala najdzie takie małe kalesonki :-D

Ciuszki bomba a rajstopki gustowne grunt, by ciepło było synkowi... spytaj małża w czym sam śmigał jak był mały i takich ciuszków nie było...

bedziecie malowac ? jesli tak to czym najlepiej ? zeby ladnie pokrylo ?

Zostanie naturalne, łóżeczko też z tej serii będzie, buk naturalny.
Trochę mebelków już malowałam w swoim domku na biało - Fluggerem akrylowym, półmatem. Mnie się na biało ciężko malowało, próbowałam pędzlem, wałkiem, gąbką. Trudno taką kryjącą farbą pomalować tak, żeby było równiutko bez śladów malowania. Na pewno łatwiej jakąś farbą transparentną ale i efekt zupełnie inny.

cortina i co go tak bawi w tych rajstopach? u dziecka to normalne :) ja sobie nie wyobrażam, żeby Miki nie miał rajstop na zimne dni. poza tym jego ulubiony zestaw w domu zimą to body+rajstopy. tak najwygodniej mu było :-D

Domikcw okrycie kupilam w sklepie, bardzo fajne ci powiem, frotka gruba ja planuje dokupic jeszcze jedno dokaldnie z tej firmy tylko inny wzor bo ostatnio nic "meskiego" nie bylo oprocz osmiornicy ;-)

Gosia
ja do rajstop nic nie mam, uwazam je za swietny wynalazek bo co innego pod spodenki wiosna maluchowi zakladac jak nie rajtki ? body i rajtki tez dobra sparwa lubilam takie polaczenie przy malej :tak:

reklama
Do góry