Ja dzisiaj przejrzałam ciuszki, które podostawałam od mam i w miarę rozmiarami je poukładałam. Trochę już tego się nazbierało, ale chyba muszę wykopać moją listę czego jeszcze potrzeba i czas by zacząć sukcesywnie kupować drobiazgi:-)
reklama
jeżeli u mnie się potwierdzi faktycznie chłopak to z ciuchami i wszystkim innym jestem ustawiona na min 2 lata
rajtki widziałam te co ma gnidka, ale byłam jeszcze przed usg w sklepie więc nie kupiłam bo nie wiedziałam jaki kolor hehe no i to plus jakaś paczka bodziaków to całe moje szykowanie ciuszkowe
rajtki widziałam te co ma gnidka, ale byłam jeszcze przed usg w sklepie więc nie kupiłam bo nie wiedziałam jaki kolor hehe no i to plus jakaś paczka bodziaków to całe moje szykowanie ciuszkowe
domikcw
Fanka BB :)
GNIDKA ale śliczności! rajstopki są mega. też muszę jakieś kupic.
SMONICZKA pochwal się nam troszeczkę
SMONICZKA pochwal się nam troszeczkę
dziewczynki ale piękne ciuszki pokupowałyście ja póki co z ubrankami spokojnie bo skupiliśmy się na pokoiku dla małego. Ale mam małe co nieco
pierwszy to taki cieplejszy pajacyk-kombinezon w kolorze błękitnym, miał metkę- w lumpku dałam 15zł
drugie spodenki na lato, wiek 3-6 miesięcy ale nie mogłam się oprzeć bo kosztowały całe 5zł
a na ostatnim foto zestaw, który Wojtuś dostał od mojego brata i bratowej-czyli swojej chrzestnej. W skład wchodzi cieplutki kocyk (w sam raz do wózka) kurteczka, spodnie ogrodniczki, rękawiczki na sznureczku, buciki i czapeczka. Wszystko cieplutkie, puchowe i mięciutkie tylko przytulać.
pierwszy to taki cieplejszy pajacyk-kombinezon w kolorze błękitnym, miał metkę- w lumpku dałam 15zł
drugie spodenki na lato, wiek 3-6 miesięcy ale nie mogłam się oprzeć bo kosztowały całe 5zł
a na ostatnim foto zestaw, który Wojtuś dostał od mojego brata i bratowej-czyli swojej chrzestnej. W skład wchodzi cieplutki kocyk (w sam raz do wózka) kurteczka, spodnie ogrodniczki, rękawiczki na sznureczku, buciki i czapeczka. Wszystko cieplutkie, puchowe i mięciutkie tylko przytulać.
Załączniki
Ania1973G
Marta - ten komplecik superancki... milusi cieplusi... chcę taki róż, albo fiolet :-)
sylwia_m18
Marta super ciuszki a ten komplecik boski
sylwia_m18
sylwia a te dwa śpioszki co są na jednym zdjęciu to są rozpinane w kroku?
no i właśnie taka rada jak kupujecie to koniecznie rozpinane. do przewijania najlepiej. jak dostałam od kogoś bez tych zapięć to założyłam raz i przeklinałam rozbieranie małego przy przewijaniu więc takie zestawy poszły głęboko do szafy i już były nieużywane
no i właśnie taka rada jak kupujecie to koniecznie rozpinane. do przewijania najlepiej. jak dostałam od kogoś bez tych zapięć to założyłam raz i przeklinałam rozbieranie małego przy przewijaniu więc takie zestawy poszły głęboko do szafy i już były nieużywane
reklama
sylwia_m18
śpioszki są rozpinane w kroku ale niektóre pajace niestety nie, może nie będzie mi to aż tak przeszkadzać a najwyżej dokupię kilka sztuk rozpinanych.