reklama
Summerbaby
Fanka BB :)
Witam! jestem sierpniową mamą :-) Sprzedaję swoje ubrania ciążowe - zapraszam, zostało kilka par naprawdę fajnych spodni - zapraszam! Wszystkiego dobrego dziewczyny! Dużo zdrowia!
Ciążowe jeansy HM Mama jak nowe ! (2710114057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ciążowe jeansy HM Mama jak nowe ! (2710114057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiecie co podziwiam was, ja nie umiem za nic kupować w lumpach, czasem chodzę oglądam ale jak mam coś kupić to rzadko się decyduję. że tez umiecie takie śliczne rzeczy wyszukiwać u mnie w domu nigdy sie nie kupowało w takich sklepach, używane rzeczy przekazywane były z dziecka na dziecko i resztę dokupowało sie nowych.
a ja znowu zaszalałam na zakupach
1. rajstopki (Primark) rozmiar 0-3 miesiące
2. welurowy komplecik (Lidl) - rozmiar 62-68
3. komplecik z przeceny (TKMax) rozmiar 3 miesiące
4. welurkowy kopmlet (Primark) rozmiar 3 miesiące
5. spodenki jeansowe z przeceny za 3 euro (TKMax) rozmiar 3 miesiące
6. i 7. Pajacyk "Daddy's little super hero" z zajebiaszczą odczepianą pelerynką superbohatera (Next) rozmiar 0-3 miesiące
no :-) muszę się już uspokoić z tym kupowaniem, bo w zasadzie już i tak nic więcej nie potrzebuję poza jakimś kombinezonem, ale puki co nie znalazłam takiego który przypadłby mi do gustu.
6. i 7. Pajacyk "Daddy's little super hero" z zajebiaszczą odczepianą pelerynką superbohatera (Next) rozmiar 0-3 miesiące
no :-) muszę się już uspokoić z tym kupowaniem, bo w zasadzie już i tak nic więcej nie potrzebuję poza jakimś kombinezonem, ale puki co nie znalazłam takiego który przypadłby mi do gustu.
Załączniki
poli0105
a ja znowu zaszalałam na zakupach
Też myślałam nad zestawem z pelerynką Co poradzisz, że te zakupy sa tak przemiłe Ja mam listę z George'a na jakoś 10 rzeczy jeszcze i tez trzeba stopować, potem to już 68 na lato
Ania1973G
Gnidka - jak dla mnie 1, 4, 6 i 7 wymiatają choc wszystkie ciuszki urocze...
poli0105
Ja jutro zamawiam miękki przewijak z Motherhood MOTHERHOOD Podręczny przewijak (2699992146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz zestaw butelek z Tommee ale błękitny TOMMEE TIPPEE MEGA ZESTAW STARTOWY DEKOROWANY (2704045163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Czekam tylko, aż usłyszę od mojego gina, że to synek na 1000%
Czekam tylko, aż usłyszę od mojego gina, że to synek na 1000%
poli a jesteś pewna, że chcesz od razu tyle butelek? ja popieram to co kasiadz już pisała - nie każde dziecko chwyci każdą butelkę więc na star warto kupić jedną i wypróbować, jak nie chce to innej firmy itp. choć zestaw fajny to ja osobiście bym na start nie kupowała tylko dopiero jak się sprawdzi
co do butelek tt to one są dosyć szerokie i jeżeli ktoś rozważa kupno podgrzewacza to trzeba zwracać uwagę czy one się mieszczą w nim.
gnidka ile kosztują rajstopki? jak dzisiaj zdążę przed wizytą to wskoczę do sklepu bo jedyne co bym chciała dokupić to paczkę bodziaków, ewentualnie rajstopki i to wszystko. całą resztę mam.
co do butelek tt to one są dosyć szerokie i jeżeli ktoś rozważa kupno podgrzewacza to trzeba zwracać uwagę czy one się mieszczą w nim.
gnidka ile kosztują rajstopki? jak dzisiaj zdążę przed wizytą to wskoczę do sklepu bo jedyne co bym chciała dokupić to paczkę bodziaków, ewentualnie rajstopki i to wszystko. całą resztę mam.
reklama
w jednej paczce są 3 sztuki i kosztują 4 euro.