reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

gnidka zakupy bardzo ciekawe:)

Co do przewijaka komody uważam że powinno być coś jednak koło łóżeczka. Ja mam problem z głowy bo w sypialni mam już komodę. Zrobię tylko małą reorganizację w rzeczach i wszystko będzie ok.
Wiadomo że wszystko też zależy od pokoju jakim dysponujemy...

reklama
Zestaw Indi bieliźniarka Sklep z meblami Black Red White podoba mi taka szafka i zastanawiam sie nad kupnem, zmiesciły by sie tam wszystkie rzeczy dziecka i nie musiałabym rozkładać tego po naszych półkach. ma same półeczki i jest dosyć głęboka

gnidka zaszalałaś:szok: śliczne zakupy:-D

co do tych przewijaków to przeba mieć miejsce, bo taki stolik zajmuje trochę miejsca, a na ubranka trzeba mieć dodatkowe miejsce

Klowee u nas będzie coś podobnego z tym, że pojedyncza wersja. To mamy w domku i to trzeba będzie jakoś zagospodarować dla maleństwa, zresztą już nic innego się do pokoju nie zmieści:(

wlasnie odebralam Olusiowe łóżeczko :) mialam je schowac ale jakos mi ciezko je schowac i chcialabym chociaz na chwile rozlozyc :p musze grzecznie czekac na meza moze spelni moj wymysl :-p

gnidka piękne ciuszki:-)

Ja mam przwijak drewniany z dwoma półkami, zamawiany był po urodzeniu Zosi na allegro chyba za 135 złotych. Będę go mieć na parterze, bo nie będę z Jasiem latać na poddasze za każdym razem jak będę musiała go przebrać. Zmieszczą się kosmetyki, pieluszki, ubranka na zmianę. Więc pod tym względem jest dla mnie bardzo praktyczny. Ale potwierdzam, że to łatwy dostęp do półeczek i ich zawartości to wspaniała zabawa dla kilkumiesięcznego dziecka:-D, niech tylko nauczy się siedzieć i raczkować:-p ciągłe sprzątanie i układanie gwarantowane

GNIDKA ale piękne ubranka:) szalejesz:)

ja mam zamiar kupic komodę z przewijakiem który można potem zdjąc. dla mnie to jakieś rozwiązanie bo jak położe mięki przewijak to musiałabym co chwila coś donosic a to pampki a to ubranka itd. bo nie mam możiwosci postawienia koło łożeczka zadne szafeczki na te rzeczy. a chcemy z męzem kupic ten zestaw z żyrafą klups a potem dokupimy do pokoiku resztę mebli z tej samej klekcji:)

reklama
gnidka ja to wielkiej ochoty na zakupy nie mam bo wszystko już mamy, ale kusisz jednak hehe jutro jadę do tralee to zajrzę i do tkmaxa i do pennysa, nesxta, mothercare. oczywiście w poszukiwaniu kaloszy dla Mikołaja, a jak się coś fajnego trafi dla maluszka to why not :-D

Do góry