reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Zgadzam się, rozmiar rozmiarowi nie równy :tak: także jeśli chodzi o ciuszki dzieciowe :tak:

Ja póki co dokupię to co będę potrzebowała w rozmiarze 56 i 62. Wieksze później :tak:

reklama
ja tez poki co 56-62 mam nawet jedno body na 50 ale jest identyczne z tym na 56 chodz firma ta sama ;)

ostatnio moja kumpela byla w szoku jak zobaczyla ze kombinezon na 56 kupilam bo ona tez rodizla w zimie i kupila na 74 :-D zalozyla malemu po urodzeniu i pozniej jak mial prawie 9 mies na zime :-D to sie nazywa kupowac z glowa :-p

Bardzo mi miło, że podobają się wam moje zakupy)

co do rozmiaru w 68 mam moze z 2-3 sztuki ale to kupione gdziec u lumpeksie za grosze wiec mi nie szkoda. Generalnie skupiam się na 56/62

Klowee co do jakości ubranek- ja uważam że są fantastyczne. Jak juz pisałam wcześniej wszystkie odtatnio zakupione to ciószki z secondhand ów więc i nigdy bym nie powiedziała, ze to ciuszki używane- nie zniszczone praniem milusie w dotyku. Myślę że to dobre marki i możesz zakupić bodziaki:)

eve to faktycznie trafiłaś na okazję:) Warto takich szukać czasem:)

Cortina mini jeansy są zabójcze:) sama juz posiadam jedne:) ale mam zamiar zaopatrzyć moje małe w większą losć.

Dziewczyny ubranka super, ja bym wszystko kupiła najchętniej hehe,
muszę się wybrać na zakupy znowu, bo mam w sumie tylko 3 pajace i jedno body ... no i 2 kaftaniki i spodenki ... to mało troche;/

on jest pomalowany farba akrylowa wiec sie obawiam jak to wyjdzie :szok:
a lozeczko zamoiwlam biale wiec i to trzeba przerobic na biale :laugh2:

reklama
Do góry