reklama
Cortina
Fanka BB :)
ja tez poki co 56-62 mam nawet jedno body na 50 ale jest identyczne z tym na 56 chodz firma ta sama
ostatnio moja kumpela byla w szoku jak zobaczyla ze kombinezon na 56 kupilam bo ona tez rodizla w zimie i kupila na 74 zalozyla malemu po urodzeniu i pozniej jak mial prawie 9 mies na zime to sie nazywa kupowac z glowa
ostatnio moja kumpela byla w szoku jak zobaczyla ze kombinezon na 56 kupilam bo ona tez rodizla w zimie i kupila na 74 zalozyla malemu po urodzeniu i pozniej jak mial prawie 9 mies na zime to sie nazywa kupowac z glowa
anioleczek12341
Bardzo mi miło, że podobają się wam moje zakupy)
co do rozmiaru w 68 mam moze z 2-3 sztuki ale to kupione gdziec u lumpeksie za grosze wiec mi nie szkoda. Generalnie skupiam się na 56/62
Klowee co do jakości ubranek- ja uważam że są fantastyczne. Jak juz pisałam wcześniej wszystkie odtatnio zakupione to ciószki z secondhand ów więc i nigdy bym nie powiedziała, ze to ciuszki używane- nie zniszczone praniem milusie w dotyku. Myślę że to dobre marki i możesz zakupić bodziaki
eve to faktycznie trafiłaś na okazję Warto takich szukać czasem
Cortina mini jeansy są zabójcze sama juz posiadam jedne ale mam zamiar zaopatrzyć moje małe w większą losć.
co do rozmiaru w 68 mam moze z 2-3 sztuki ale to kupione gdziec u lumpeksie za grosze wiec mi nie szkoda. Generalnie skupiam się na 56/62
Klowee co do jakości ubranek- ja uważam że są fantastyczne. Jak juz pisałam wcześniej wszystkie odtatnio zakupione to ciószki z secondhand ów więc i nigdy bym nie powiedziała, ze to ciuszki używane- nie zniszczone praniem milusie w dotyku. Myślę że to dobre marki i możesz zakupić bodziaki
eve to faktycznie trafiłaś na okazję Warto takich szukać czasem
Cortina mini jeansy są zabójcze sama juz posiadam jedne ale mam zamiar zaopatrzyć moje małe w większą losć.
[h=5]zapraszam na moje aukcje, m.in kombinezony na zime COCCODRILLO i inne[/h]
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cortina
SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA myslicie ze da rade pomalowac to na bialo ???
kasiadz
wydaje mi się że tak. Ładnie by wyglądało pomalowane białą transparentną, my mamy takie łóżeczko ale juz w takim kolorze kupiliśmy;-)
on jest pomalowany farba akrylowa wiec sie obawiam jak to wyjdzie
To jest naturalne drewno, nie będzie problemu z pomalowaniem. Też taki kupujemy
reklama
Cortina
bedziecie malowac ? jesli tak to czym najlepiej ? zeby ladnie pokrylo ?To jest naturalne drewno, nie będzie problemu z pomalowaniem. Też taki kupujemy