reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Cortina! lojalnie Cię uprzedzam! Jeżeli mój małżonek nie zmieni zdania co do łóżeczka (nie chce białego), to Twój Olo będzie miał współlokatora ;-) Jakuba :-)

Co do farb... podobno w castoramie są takie farby bezzapachowe, które mają potrzebne atesty odnośnie zabawek, więc i do tego typu rzeczy się nadają. Z tego co słyszałam podstawa jest bezbarwna (domalux bodajże firma), ale oni na miejscu mieszają pożądany kolor.

Swoją drogą... jak mam mężowi wbić do głowy, że chcę białe łóżeczko? :-( Stwierdził, że będzie wyglądało jak szpitalne :sorry2: a mi się po prostu one tak podobają, że oddałabym duży palec od nogi za nie! Help miiiii!

reklama
SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA myslicie ze da rade pomalowac to na bialo ??? :sorry2:

Cortina- ten przewijaczek występuje w Ikea tez w wersji białej! Nie musisz sama malować :) też się do niego przymierzam, bo kosztuje malo i jak juz nie bedzie potrzebny - to nie bedzie mi szkoda wyrzucić lub oddać komuś :)

kurde- nie wystepuje w kolorze białym! A byłam pewna że widizałam :( Aż zadzwoniłam do ikea :( W białym to jest tylko ten większy, ten za 2 stówki :(

Ostatnia edycja:
Mój mąż na szczęście nie protestuje przy kolorze łóżeczka (może dlatego, że dostajemy je w prezencie od siostry mojej więc nie będzie wydziwiał) ale gdyby mu nie pasowało białe łóżeczko to mamy jeszcze jedno do dyspozycji w kolorze sosnowym po moim bracie, które ma co prawda 12 lat ale niczym nie różni się od tych sprzedawanych obecnie - o takie: 540x405_lozeczko-drewniane-materac-1660664.jpg

i do tego jest niezniszczalne :) troje dzieci już "wychowało"

a to od siostry będzie takie białe z IKEI o takie:

57030353.jpg

Ostatnia edycja:
ale jak nie wystepuje??? przeciez nawet po otwarciu linku ktory wrzucila cortina jest napisanie przy cenie- buk, bialy... na tym pomaranczowym tle...
bylam pewna, ze jest biale- ja chyba nawet widzialam u kogos, fakt ze tu w Dublinie, ale przeciez asortyment ikei jest taki sam na calym swiecie hihi:)))

Ostatnia edycja:
martik- ja wlasnie tez sie zmyliłam tym: buk, biały. Ale to oznacza że bukowe, a ta połka gdzie lezy maluch jest biała :( ja tez byłam swięcie przekonana że jest opcja białego!
Trudno- za 199 jest białe, z dwiema półkami, takie jak to tylko 2 półeczki. Chyba nie będę bawić się w malowanie tylko dam 2 stówki :( z bólem bo juz nastawiłam się na mega-taniego przewijaczka ;-)

Mnie też podobają się białe mebelki, niestety w sypialni mamy brązowe meble, a w niej będzie stało łóżeczko malutkiej i jestem zmuszona kupić brązowe. Tak się zastanawiam i chyba na dniach poszukam na allegro i zamówię łóżeczko, wydaje mi się, że nie ma na co czekać, potem to już będzie ciężej jak się wydatki skumulują:-)

Cześć dziewczyny
jestem lutową mamą Franeczka
biggrin.gif
Szukamy nowego właściciela, bądź właścicielki fotelika Maxi Cosi Pebble kolor czarny (total black)
fotelik został zakupiony nowy w sklepie w grudniu 2011 i jest jeszcze na gwarancji do grudnia 2013r (posiadam paragon)
jest niezniszczony, nie ma plam, przetarć i nigdy nie służył jako krzesełko do karmienia
cena 350zł
do fotelika posiadamy też oryginalną bazę do samochodu, by można wpinać "na klik"
cena fotelika z bazą to 600zł
no i mogę dorzucić adaptery do wózka Bolder
w razie pytań piszcie na maila alka1106@wp.pl

Życzę przyjemnej końcówki ciąży i lekkich porodów
laugh.gif

reklama
dziewczyny a jesteście pewnwe że przydadzą się wam te przewijaki z ikei? nie łatwiej taki przewijak kładziony? jest miękki, wygodny, można go ze sobą w podróż zabrać, zajmuje mało miejsca:)

Do góry