reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Zgadzam się, rozmiar rozmiarowi nie równy :tak: także jeśli chodzi o ciuszki dzieciowe :tak:

Ja póki co dokupię to co będę potrzebowała w rozmiarze 56 i 62. Wieksze później :tak:

reklama
ja tez poki co 56-62 mam nawet jedno body na 50 ale jest identyczne z tym na 56 chodz firma ta sama ;)

ostatnio moja kumpela byla w szoku jak zobaczyla ze kombinezon na 56 kupilam bo ona tez rodizla w zimie i kupila na 74 :-D zalozyla malemu po urodzeniu i pozniej jak mial prawie 9 mies na zime :-D to sie nazywa kupowac z glowa :-p

Bardzo mi miło, że podobają się wam moje zakupy)

co do rozmiaru w 68 mam moze z 2-3 sztuki ale to kupione gdziec u lumpeksie za grosze wiec mi nie szkoda. Generalnie skupiam się na 56/62

Klowee co do jakości ubranek- ja uważam że są fantastyczne. Jak juz pisałam wcześniej wszystkie odtatnio zakupione to ciószki z secondhand ów więc i nigdy bym nie powiedziała, ze to ciuszki używane- nie zniszczone praniem milusie w dotyku. Myślę że to dobre marki i możesz zakupić bodziaki:)

eve to faktycznie trafiłaś na okazję:) Warto takich szukać czasem:)

Cortina mini jeansy są zabójcze:) sama juz posiadam jedne:) ale mam zamiar zaopatrzyć moje małe w większą losć.

Dziewczyny ubranka super, ja bym wszystko kupiła najchętniej hehe,
muszę się wybrać na zakupy znowu, bo mam w sumie tylko 3 pajace i jedno body ... no i 2 kaftaniki i spodenki ... to mało troche;/

on jest pomalowany farba akrylowa wiec sie obawiam jak to wyjdzie :szok:
a lozeczko zamoiwlam biale wiec i to trzeba przerobic na biale :laugh2:

reklama
Do góry