reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Zapewne łatwiej jest oceniać temat mamom które już spodziewają sie któregoś dziecka z kolei a inaczej patrzą na to takie jak ja- mamy pierwszego dziecka:) Wiadomym jest że praktyka zweryfikuje swoje i jak dziecku bedzie załużmy za ciepło pod pieżynką to nie będe go tam trzymała na siłe:)

reklama
A ja nielubię jak jest ciepło do spania i niestety mój màż przez pierwsze miesiace chorował na anginę a teraz juž przyzwyczajony śpi przykryty po nos. córa od poczàtku w zimnie wychowana i wogóle niechoruje i teraz też śpi po nos przykryta tak więc jak śpimy to nas nie widać :-)

DSC02943.JPGDSC02944.JPGDSC02945.JPGDSC02947.JPG

Oto moja wczorajsza kolekcja Liczy sobie 12 sztuk. Wydałam na te ubranka 90 zł Głównie sa w nich ciuszki z Marks&spencer Early days i george. Wyglądają jak nowe- żadnych śladów użytkowania nie ma a jak już gdzieś pisałam pochodzą z seconhandów. Są głównie w rozmiarze na 3-6 mies.

A w tym się zakochałam i mam nadzieję, że wygram licytację:) http://allegro.pl/sliczny-dresik-adidas-i2676975511.html

Ostatnia edycja:
aniołeczek ładna kolekcja:) czyżbyś czuła że w brzuszku chłopak siedzi?;-) bo te ubranka takie typowo chłopięce się wydają:tak:

patik no ma być chłopak. Tak podobno widziała pani dr ostatnio zobaczymy co teraz będzie na wizycie:) W razie co mam komu oddać te ciuszki:) Zresztą częsć z nich równie dobrze można założyć dziewczynce:)

aniołeczek - widzę, że powiększyłaś swoją kolekcję o bardzo ładne okazy :tak: Ubranka faktycznie bardziej na chłopięce wyglądają lecz moim zdaniem, póki na ciuszku nie ma jakiegoś traktora czy motora to spokojnie dziewczynkę można w nie ubrać :tak:

reklama
Anioleczek fajne ciuszki widze ze szalejesz :cool2:

ja tez poszalalam musze schowac przed mezem bo mnie ukatrupi :-p
jak sie moj chlop czyms zajemie pykne foty i sie pochwale, kocham male ciuszki !!!!

Do góry