reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Zapewne łatwiej jest oceniać temat mamom które już spodziewają sie któregoś dziecka z kolei a inaczej patrzą na to takie jak ja- mamy pierwszego dziecka:) Wiadomym jest że praktyka zweryfikuje swoje i jak dziecku bedzie załużmy za ciepło pod pieżynką to nie będe go tam trzymała na siłe:)

reklama
A ja nielubię jak jest ciepło do spania i niestety mój màż przez pierwsze miesiace chorował na anginę a teraz juž przyzwyczajony śpi przykryty po nos. córa od poczàtku w zimnie wychowana i wogóle niechoruje i teraz też śpi po nos przykryta tak więc jak śpimy to nas nie widać :-)

DSC02943.JPGDSC02944.JPGDSC02945.JPGDSC02947.JPG

Oto moja wczorajsza kolekcja Liczy sobie 12 sztuk. Wydałam na te ubranka 90 zł Głównie sa w nich ciuszki z Marks&spencer Early days i george. Wyglądają jak nowe- żadnych śladów użytkowania nie ma a jak już gdzieś pisałam pochodzą z seconhandów. Są głównie w rozmiarze na 3-6 mies.

A w tym się zakochałam i mam nadzieję, że wygram licytację:) http://allegro.pl/sliczny-dresik-adidas-i2676975511.html

Ostatnia edycja:
aniołeczek ładna kolekcja:) czyżbyś czuła że w brzuszku chłopak siedzi?;-) bo te ubranka takie typowo chłopięce się wydają:tak:

patik no ma być chłopak. Tak podobno widziała pani dr ostatnio zobaczymy co teraz będzie na wizycie:) W razie co mam komu oddać te ciuszki:) Zresztą częsć z nich równie dobrze można założyć dziewczynce:)

aniołeczek - widzę, że powiększyłaś swoją kolekcję o bardzo ładne okazy :tak: Ubranka faktycznie bardziej na chłopięce wyglądają lecz moim zdaniem, póki na ciuszku nie ma jakiegoś traktora czy motora to spokojnie dziewczynkę można w nie ubrać :tak:

reklama
Anioleczek fajne ciuszki widze ze szalejesz :cool2:

ja tez poszalalam musze schowac przed mezem bo mnie ukatrupi :-p
jak sie moj chlop czyms zajemie pykne foty i sie pochwale, kocham male ciuszki !!!!

Do góry