reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Poli śliczne ubranka:)
Co do zakupów no to w większości muszę poprostu zobaczyć w praktyce co mi sie tak naprawdę przyda. Puki co kupuję to co wydaje mi się niezbędne
sylwia hurtownia jest w moim mieście:) a gdzie jeszcze to nie wiem:(
zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia:)
DSC02953.JPGDSC02956.JPGDSC02958.JPGDSC02959.JPGDSC02961.JPGDSC02962.JPG

DSC02964.JPGDSC02965.JPG
A tak wygląda to w szafie:) jeszcze dwóch półek nie objoł aparat- tych gdzie leżą inne rzeczy, nie ubranka:)
DSC02966.JPG

Do całej kolekcji są jeszcze pieluszki tetrowe 30 sztuk i flanelowe 5 sztuk i pościel do łużeczka, ale z racji, że nie miałam jak jej sfotografować podaję link: Ja mam z tego zestawu ochraniacz i poszewki na kołdre, poduszkę i prześcieradło.
Rabbit Green 2012

Aniołeczku ale zaszalałaś, wszystko piękne :-)
Poli super zestawy
To i ja się pochwalę nowymi nabytkami, część kupiła babcia a troszkę ja :-)

Załączniki

• IMAG0125.jpg
    IMAG0125.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 35
  • IMAG0126.jpg
    IMAG0126.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 37
  • IMAG0127.jpg
    IMAG0127.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 37
  • IMAG0128.jpg
    IMAG0128.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 36
  • IMAG0129.jpg
    IMAG0129.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 36
  • IMAG0130.jpg
    IMAG0130.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 34
  • IMAG0131.jpg
    IMAG0131.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 33
  • IMAG0132.jpg
    IMAG0132.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 40
  • IMAG0133.jpg
    IMAG0133.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 33
  • IMAG0134.jpg
    IMAG0134.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 39
Marta te ostatnie butki wymiataja ! zajefajne :-)

czekam na listonosza, wkurza mnie ze placa ze priorytety i czekam na list tydzien wrrr ... :no:

Super zakupy dziewczyny! Trochę Wam zazdroszczę, o ja nie kupuje nic bo mam po synku a że chłopaki urodzą się w podobnych datach to problem z głowy, muszę tylko porać ubranka. Ale byłam w sobotę z mężem na zakupach i kupiliśmy paczkę pieluch Pampers 2 bo są w promocji w Rossmannie za 53zł 108 sztuk.

reklama
Super nabytki :-D my mamy miesiące oszczędzania fest więc na razie nic nie kupuje. Zostały akcesoria, ale dużo mogę zamówić przez neta i sporo dostane więc dokupię to czego nie będę miała :tak: łóżeczko też przez neta...na razie w listopadzie albo grudniu kupujemy samochód :-p

Do góry