reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

w drugiej biedronce w moim mieście cała masa okryć i kocyków, nie wiedziałam na jaki kocyk się zdecydować i najlepiej kupiłabym wszystko:-Dw rezultacie padło nabiały kocyk w żółto-beżowe misie;-) w drodze powrotnej weszłam jeszcze do lidla po proszek lovela 2,8kg za 24zł:tak:
Też zakupiłam proszek, oba rodzaje bo cena super:)

reklama
a ja kupilam torbe do wozka mojego :cool2:
jeszcze chcialam spiworek do spacerowki ale tylko pomaranczowe, troche oczodrazniace ;) wiec nie wiem ... moze dokupie za rok jakis innny :eek:

A ja dziś w hurtowni kupiłam 2 pary boskich rajstopek oraz okrycie kąpielowe:D Do tego licytuję 2 zestawy ciuszków, w tym jeden na 6-9 miesięcy, oby sie udało;) Oj czuję uzależnienie:szok::-p

smoniczka a moja twierdzi że przed urodzeniem nie można kupować wszystkiego więc jest ostrożna z zakupami, ale z siostrą jak oglądały rzeczy bo kazałam im się w cenach zorientować, to wszystko im się podoba i wpadają w zachwyt:-)

Moja mama kupiła mi troszkę rzeczy, jutro wkleję fotki. Koleżanka dzwoniła i ma dla mnie od swojej siostrzenicy dwa kombinezony na zimę i cieplejsze porcięta z kamizelką. W tygodniu mi przywiezie to się pochwalę :-)

reklama
Hehe same zakupocholiczki:)
my w sobotę poszaleliśmy- zakupiłam prawie wszystko dla maluszka z listy którą miałam. Zostało nam jeszcze łóżeczko i pościel do niego, kocyk, pościel do wózka, przewijak i wanienka. No i kosmetyki. Resztę mamy:)
Wszystko zajęło mi pół szafy w garderobie i najchętniej am bym siedziała i oglądała w kółko te rzeczy:)

Do góry