reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

w drugiej biedronce w moim mieście cała masa okryć i kocyków, nie wiedziałam na jaki kocyk się zdecydować i najlepiej kupiłabym wszystko:-Dw rezultacie padło nabiały kocyk w żółto-beżowe misie;-) w drodze powrotnej weszłam jeszcze do lidla po proszek lovela 2,8kg za 24zł:tak:
Też zakupiłam proszek, oba rodzaje bo cena super:)

reklama
a ja kupilam torbe do wozka mojego :cool2:
jeszcze chcialam spiworek do spacerowki ale tylko pomaranczowe, troche oczodrazniace ;) wiec nie wiem ... moze dokupie za rok jakis innny :eek:

A ja dziś w hurtowni kupiłam 2 pary boskich rajstopek oraz okrycie kąpielowe:D Do tego licytuję 2 zestawy ciuszków, w tym jeden na 6-9 miesięcy, oby sie udało;) Oj czuję uzależnienie:szok::-p

smoniczka a moja twierdzi że przed urodzeniem nie można kupować wszystkiego więc jest ostrożna z zakupami, ale z siostrą jak oglądały rzeczy bo kazałam im się w cenach zorientować, to wszystko im się podoba i wpadają w zachwyt:-)

Moja mama kupiła mi troszkę rzeczy, jutro wkleję fotki. Koleżanka dzwoniła i ma dla mnie od swojej siostrzenicy dwa kombinezony na zimę i cieplejsze porcięta z kamizelką. W tygodniu mi przywiezie to się pochwalę :-)

reklama
Hehe same zakupocholiczki:)
my w sobotę poszaleliśmy- zakupiłam prawie wszystko dla maluszka z listy którą miałam. Zostało nam jeszcze łóżeczko i pościel do niego, kocyk, pościel do wózka, przewijak i wanienka. No i kosmetyki. Resztę mamy:)
Wszystko zajęło mi pół szafy w garderobie i najchętniej am bym siedziała i oglądała w kółko te rzeczy:)

Do góry