reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Pięknie się zaopatrujecie:) ciuszki prześliczne:)

Co do śpioszków i pajaców rozpinanych w kroku- też uważam, że takie będą wygodniejsze, wiec kupuję tylko takie:)

W sobotę jedziemy na większe zakupy do 3 hurtowni z artykułami dziecięcymi. troszkę sie rozejrzymy popatrzymy na ceny i kilka rzeczy mam w planie kupić. Doczekać się nie mogę:)

reklama
Moje śpioszki i pajace także rozpinane w kroku. Co do zakupów to nam zostały drobiazgi- ciuszki, kosmetyki, wanienka. Największe zakupy poczynione :)

oto moje dzisiejsze łowy: kocyk i okrycie kąpielowe

Załączniki

• IMAG0118.jpg
    IMAG0118.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 55
  • IMAG0119.jpg
    IMAG0119.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Boże, dziewczyny, całkiem zapomniałam iść dzisiaj do biedronki:szok: ale piękne te kocyki i okrycia:tak: jutro z samego rana obskoczę wszystkie biedronki w mieście a są aż dwie:-)mam nadzieje, że coś dla mnie zostało

To ja się chwalę swoim kocykiem (nie z Biedronki) dostałam od teściówki i parę ciuszków, które dostałam od mamy. W sumie wszystkie bardziej na chłopaczka, najwyżej puszczę dalej w obieg:-) kosztowały grosze więc nie będzie żal.
DSCN0136.jpgDSCN0139.jpgDSCN0141.jpg

agisan, piękne piękne piękne:-D
ja już po wizycie w biedronce, kupiłam tylko okrycie bo kocyki same niebieskie zostały ale zaraz biegnę do pracy i do innej biedronki, może tam znajdę :-)

reklama
Do góry