reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

optymistko :) no może komuś to nie przeszkadza faktycznie ale weź pod uwagę, że co karmienie będzie kupa i w międzyczasie siki :-D a takie rozbieranie męczy i rodziców, i dziecko...
ale masz rację - jak będzie maleństwo to wypróbujesz i najwyżej dokupisz co trzeba

reklama
Narazie się nie przejmuję ale napewno będę miała to na uwadze bo też jeśli coś kupuje to szukam rzeczy z rozpinanym krokiem ale dostałam za darmo więc nie będę wybrzydzać :-D

Sylwia ciuszki super... co do tego rozpinania w kroku, to śpiochy i bez tego raz dwa zdjęte więc ja bym tam aż tak nie przywiązywała na to uwagi...

Jak nie to półśpiochy jednym ruchem zdjęte z pupy :-D

Jak robiłam pierwszy raz wyprawkę dla Hanusi, to też pokupowałam śpioszki bez rozpięcia w kroku, bo nikt mnie nie oświecił - wiadomo z rozpięciem większa wygoda. Dostałam też takich mnóstwo od cioci. Dla pocieszenia jednak dodam, że moje dziewczynki były bardzo spokojne w czasie ubierania i aż tak strasznie z tym przebieraniem nie było;-) więc da się przeżyć. Natomiast jak same wybieracie to lepiej zwracać na uwagę na rozpięcie w kroku. Tak samo niewygodne są wszelkie napki z tyłu bluzeczek...

14102012108.jpg14102012109.jpg14102012110.jpg14102012111.jpg14102012112.jpg14102012113.jpg14102012114.jpg14102012115.jpg14102012116.jpg14102012117.jpg
wszyscy się chwalą zakupami to i ja pochwalę się moimi skarbami z lumpeksu:tak:ciuszki są już wyprane i popakowane w worki próżniowe, przed użyciem powtórka prania w proszku dla dzidziusia;-)

ja kupiłam nierozpinane w kroku i raz je założyłam:baffled:
za to rewelacyjnie sprawdził się u nas dla takiego maleństwa zestaw półśpiochy+bodziak a do spania pajac:tak:

dziewczyny może któraś chce kupić muszle laktacyjne avent?
mogę odsprzedać, użyłam raz pary bez dziurek ale nie czułam się w nich komfortowo i nie używałam, miałam medeli które mi lepiej pasowały. Mogę odsprzedać za 30 zł z przesyłką:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki dzisiaj w biedronce mają być kocyki niemowlęce po 14,99 oraz okrycia kąpielowe z ręczniczkiem i myjką po 19,99. Jeszcze nie widziałam, mam nadzieję że będą fajne bo bardzo się na nie nastawiłam :-)

Do góry