reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Cortina też mam białe łóżeczko z IKEI od siostry tylko model z zabudowaną jedną ścianką... o taki -

380_01_5036.jpg
co do ochraniacza jeszcze nie mam ale bardzo mi się podoba ten biały bo każda pościel mi do niej będzie pasować :) chyba sobie taki sprawię.

Mam do Was pytanie dziewczyny w sprawie opinii. Co sądzicie o takim leżaczku, kołyska itp.
Leżaczek Tiny Love 3w1 - bujaczek kołyska łóżeczko (2670780972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Marzy mi się kołyska i też chcemy z mężem kupić leżaczek bo z doświadczenia koleżanek wiem, że bardzo się im przydał a nie chcę też zbytnio domu zagracać. Co myślicie o takim zestawie kilka w jednym?

reklama
Kwasia ale fajny leżaczek:) Łózeczka też słodkie, ale ja szukam białego z szufladą i na kółkach, np takie VANESSA łóżeczko 120x60 z szufladą -BIAŁE (2604929761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

O kołysce też marzyłam ale ustaliliśmy z mężem, że nie będziemy małego przyzwyczajać do ciągłego bujania bo nam sie czkawką to odbije;) No i kołyska starcza na max pół roku, póki dzidzia nie siada. Leżaczek/bujaczek będzie musowo by dzidzia tam leżała w salonie

bardzo dużo tych elementów, wszystkiego będziesz używała?

jeśli chodzi o leżaczek jest to przydatna rzecz. My mamy taki wyższy że spokojnie mogłam siedzieć na krześle i dziecko w leżaczku karmić Leżaczek Bright Starts Comfort :: iSmyk z miłości do dzieci

Dziewczyny ubranka naprawdę suuuupeeeerrr:))

Cortina popieram pościel Feretti jest ekstra niestety jak dla mnie za droga:((
Iza dostała jeden razem z koldra i poduszka ich taka dla alergików, poszewki wcale się nie niszczą!
Tylko ta cena:/

Bella pozniej sprzedac mozna :)
ja na pocztaku uzywalam jedynie lozeczka z materacem w srodku byla podsuzka klin mala spala w rozku lub przykryta kocykiem :)

lutowe dziecko w poscieli sie kladzie czy tez na poczatek rozek-kocyk ?:eek:

Kasia swietny ! chetnie ten moj bym na taki wymienila ;) ale nie bede szalec bo maz mnie z domu wyprowadzi :eek:
ja swój kupiłam używany.
A najlepsze jest to że ma płozy podgumowane i jak źle się go złoży to skrzypi podczas bujania na panelach. Ale młoda tak się przyzwyczaiła do tego skrzypienia że jak byliśmy u moich rodziców, złożyliśmy go a on nie skrzypiał to była masakra, wcale nie chciała spać:szok: jak była malutka to tylko w tym usupiała

Jakby któraś się wybierała do Wrocławia to polecam sklep askot. Bardzo duży asortyment wszystkiego co dla dzieci, ceny są przeciętne.

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o pościel i jej jakość - to również polecam Feretti. Jest miła w dotyku, nic się z nią nie dzieje po wielokrotnym praniu. Jedyna wada to cena. Ale ja nie żałuję jej zakupu, teraz przyda się drugiemu Maluchowi :tak:
Z tej firmy mamy też sama kołderkę i poduszkę (nawet 2 zestawy, bo jak wspominałam, przez jakiś czas mieszkaliśmy w innym mieście, no ale na weekendy, święta przyjeżdżaliśmy do Poznania i nie chcieliśmy targać wszystkiego ze sobą) ;-)

kwasia
- leżaczek bardzo fajny, choć na żywca go nie widziałam. Sama firma Tiny Love jest bardzo dobrą firmą. Mamy ich karuzelę nad łóżeczko i matę. Leżaczek mamy Fisher Price i mamy też huśtawkę Bright Stars (któa sama buja :-D)

martik - melduj szybko, gdzie kupiłaś takie cudne ciuszki dla Szymka? Są Boskie :-)

reklama
Do góry