reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Cortina też mam białe łóżeczko z IKEI od siostry tylko model z zabudowaną jedną ścianką... o taki -

380_01_5036.jpg
co do ochraniacza jeszcze nie mam ale bardzo mi się podoba ten biały bo każda pościel mi do niej będzie pasować :) chyba sobie taki sprawię.

Mam do Was pytanie dziewczyny w sprawie opinii. Co sądzicie o takim leżaczku, kołyska itp.
Leżaczek Tiny Love 3w1 - bujaczek kołyska łóżeczko (2670780972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Marzy mi się kołyska i też chcemy z mężem kupić leżaczek bo z doświadczenia koleżanek wiem, że bardzo się im przydał a nie chcę też zbytnio domu zagracać. Co myślicie o takim zestawie kilka w jednym?

reklama
Kwasia ale fajny leżaczek:) Łózeczka też słodkie, ale ja szukam białego z szufladą i na kółkach, np takie VANESSA łóżeczko 120x60 z szufladą -BIAŁE (2604929761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

O kołysce też marzyłam ale ustaliliśmy z mężem, że nie będziemy małego przyzwyczajać do ciągłego bujania bo nam sie czkawką to odbije;) No i kołyska starcza na max pół roku, póki dzidzia nie siada. Leżaczek/bujaczek będzie musowo by dzidzia tam leżała w salonie

bardzo dużo tych elementów, wszystkiego będziesz używała?

jeśli chodzi o leżaczek jest to przydatna rzecz. My mamy taki wyższy że spokojnie mogłam siedzieć na krześle i dziecko w leżaczku karmić Leżaczek Bright Starts Comfort :: iSmyk z miłości do dzieci

Dziewczyny ubranka naprawdę suuuupeeeerrr:))

Cortina popieram pościel Feretti jest ekstra niestety jak dla mnie za droga:((
Iza dostała jeden razem z koldra i poduszka ich taka dla alergików, poszewki wcale się nie niszczą!
Tylko ta cena:/

Bella pozniej sprzedac mozna :)
ja na pocztaku uzywalam jedynie lozeczka z materacem w srodku byla podsuzka klin mala spala w rozku lub przykryta kocykiem :)

lutowe dziecko w poscieli sie kladzie czy tez na poczatek rozek-kocyk ?:eek:

Kasia swietny ! chetnie ten moj bym na taki wymienila ;) ale nie bede szalec bo maz mnie z domu wyprowadzi :eek:
ja swój kupiłam używany.
A najlepsze jest to że ma płozy podgumowane i jak źle się go złoży to skrzypi podczas bujania na panelach. Ale młoda tak się przyzwyczaiła do tego skrzypienia że jak byliśmy u moich rodziców, złożyliśmy go a on nie skrzypiał to była masakra, wcale nie chciała spać:szok: jak była malutka to tylko w tym usupiała

Jakby któraś się wybierała do Wrocławia to polecam sklep askot. Bardzo duży asortyment wszystkiego co dla dzieci, ceny są przeciętne.

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o pościel i jej jakość - to również polecam Feretti. Jest miła w dotyku, nic się z nią nie dzieje po wielokrotnym praniu. Jedyna wada to cena. Ale ja nie żałuję jej zakupu, teraz przyda się drugiemu Maluchowi :tak:
Z tej firmy mamy też sama kołderkę i poduszkę (nawet 2 zestawy, bo jak wspominałam, przez jakiś czas mieszkaliśmy w innym mieście, no ale na weekendy, święta przyjeżdżaliśmy do Poznania i nie chcieliśmy targać wszystkiego ze sobą) ;-)

kwasia
- leżaczek bardzo fajny, choć na żywca go nie widziałam. Sama firma Tiny Love jest bardzo dobrą firmą. Mamy ich karuzelę nad łóżeczko i matę. Leżaczek mamy Fisher Price i mamy też huśtawkę Bright Stars (któa sama buja :-D)

martik - melduj szybko, gdzie kupiłaś takie cudne ciuszki dla Szymka? Są Boskie :-)

reklama
Do góry