reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Ciuszki kupujecie superowe podoba mi się połączenie róż-zieleń a szary- niebieski to już miodzio...

Pościel fjna, ale ceny jak za złoto he he pościel dla wymagających a ja jaż taka wymagająca nie jestem :-D

7 częsci pościeli za 369 zł to rozbój w biały dzień

to faktycznie bardzo drogo za pościel.
proponuję się zastanowić czy wszystkich elementów będziecie używały i czy dziecko będzie spało pod kołderką czy może w śpiworku? ja kupiłam pościel a młoda śpi w śpiworku bo tak jest dużo wygodniej;)

Ja uważam, ze cena nie jest duża a raczej normalna:) 340 zł za 2 komplety pościeli, ochraniacz, poduszka, kołdra z porządnego materiału:) Super jak dla mnie:) Martik, super ciuszki!

też myślałam nad tym ale beż:) Barzdo fajny zestaw. Ale na pewno nie brałabym 20 elem. bo dużo tam mi zbytecznych rzeczy, ale wiadomo każdy wybiera co mu bardziej pasi:)) No i oni liczą jako osobny element nawet kokardkę czy falbankę maskującą;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a łóżeczka już macie? Ja wczoraj oglądałam w Ikei i w sumie podobały mi się i cenowo i wizualnie. Nie mam za dużych wymagań co do łóżeczka, więc większość mi się podoba :-)

Sliczne ciuszki dziewczyny:)
Cortina bardzo fajna stronka, dzieki:))) i wysylaja za granice.

To i ja sie pochwale zakupami;)
Zobacz załącznik 503165

sliczne ! takie meskie :)

co do poscieli z tego Bon dodo 90 zl zestaw 2 czesciowy moze i duzo ale super sie uzywaja jescze polecam ta firme Pościele dziecięce | Pościel dziecięca Feretti, mam po Mai posciel i wciaz wyglada swietnie :) ! mimo ze wciaz ja pralam bo byla moja ulubiona
FERETTI Pościel Duetto PREMIUM 2cz Sun Flower (2666824233) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Dziewczyny a łóżeczka już macie? Ja wczoraj oglądałam w Ikei i w sumie podobały mi się i cenowo i wizualnie. Nie mam za dużych wymagań co do łóżeczka, więc większość mi się podoba :-)
GULLIVER Łóżko dziecięce - IKEA mi sie szalenie to podba :)
ale nie mam ikei wiec kupie w sklepie dziecinnym u mnie w miescie biale zwykle bez szuflady :)

co do poscieli ja kupuje 2 el. ochraniacz mam bialy z ikeii podobny do tego KOMPISAR Ochraniacz do łóżeczka - IKEA wiec kazda posciel mi pasuje :)

Do góry