reklama
Cortina jaka boska sowa :-) normalnie czad komando Ja wczoraj oglądałam ciuszki w H&M we Wrocławiu, ale ceny obłędne masakra i w sumie nic nie kupiłam. A była taka piękna sukienunia jak pokazałam mężowi to stwierdził z uśmiechem na ustach, że za krótka hihih troskliwy tatuś, jeszcze się nie urodziło a już dba o reputację ; ] (chociaż nie wiadomo co się urodzi, ale mąż obstawia córcię)
sylwia_m18
Fanka BB :)
Sowa wymiata
Ja wczoraj oglądałam ciuszki w H&M we Wrocławiu, ale ceny obłędne masakra i w sumie nic nie kupiłam. A była taka piękna sukienunia jak pokazałam mężowi to stwierdził z uśmiechem na ustach, że za krótka hihih troskliwy tatuś, jeszcze się nie urodziło a już dba o reputację ; ]
cortina - zgadzam się z sylwią - sowa wymiata
Ostatnia edycja:
poli0105
Ciuszki pierwsza klasa Ja też się wzięłam za kupowanie innych części garderoby niż bodziaczki Jestem zakochana w ciuszkach z Nexta Nie ma piękniejszych!!I wyczaiłam jak nas nieładnie oszukują.. Cena np zestawu spodenki na szelkach +bluzeczka to 105 pln, a w funtach po przeliczeniu=83 zł!!! Ato Ci gnojki!! Z jednej strony się cieszę, bo tą drugą cene przełknę Siostra jest w UK więc mi będzie zamawiać, więc trzeba kaski uzbierać dla syneczka
domikcw
CORTINA ale super zestawik! Olus bedzie pieknie się prezentował
POLI a Ty tylko napisałaś co kupiłaś a nie pokazałaś pokaż pokaż!!!
POLI a Ty tylko napisałaś co kupiłaś a nie pokazałaś pokaż pokaż!!!
poli0105
Domi, bo czekam na przesyłkę z Allegro Ale fotki wstawię! Bodziaków z F&f nie pokazuję, bo takie zwykłe jednokolorowe
Cortina
sie napalilam na posciel z tej firmy Pościel dla dzieci i niemowląt, Rożki dziecięce, Pościel antyalergiczna, Śpiworki dziecięce - Bon Dodo
poli0105
sie napalilam na posciel z tej firmy Pościel dla dzieci i niemowląt, Rożki dziecięce, Pościel antyalergiczna, Śpiworki dziecięce - Bon Dodo
O jaaaa, Cortina dzięki Ci o PaniTyle czasu szukałam jakiejś ładnej pościeli do której można kupić inne elementy do łóżeczka i wszytko wydawało mi się kiczowate:-(Piękne zestawy!!!:-) Zestaw Funny zoo będzie dla Leosia
reklama