reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Cortina jaka boska sowa :-) normalnie czad komando :-D Ja wczoraj oglądałam ciuszki w H&M we Wrocławiu, ale ceny obłędne masakra i w sumie nic nie kupiłam. A była taka piękna sukienunia jak pokazałam mężowi to stwierdził z uśmiechem na ustach, że za krótka hihih troskliwy tatuś, jeszcze się nie urodziło a już dba o reputację ; ] (chociaż nie wiadomo co się urodzi, ale mąż obstawia córcię)

Ja wczoraj oglądałam ciuszki w H&M we Wrocławiu, ale ceny obłędne masakra i w sumie nic nie kupiłam. A była taka piękna sukienunia jak pokazałam mężowi to stwierdził z uśmiechem na ustach, że za krótka hihih troskliwy tatuś, jeszcze się nie urodziło a już dba o reputację ; ]
:-D :-D :-D
cortina - zgadzam się z sylwią - sowa wymiata :cool2:

Ostatnia edycja:
Ciuszki pierwsza klasa:) Ja też się wzięłam za kupowanie innych części garderoby niż bodziaczki:) Jestem zakochana w ciuszkach z Nexta:D Nie ma piękniejszych!!I wyczaiłam jak nas nieładnie oszukują.. Cena np zestawu spodenki na szelkach +bluzeczka to 105 pln, a w funtach po przeliczeniu=83 zł!!! Ato Ci gnojki!! Z jednej strony się cieszę, bo tą drugą cene przełknę:) Siostra jest w UK więc mi będzie zamawiać, więc trzeba kaski uzbierać dla syneczka

reklama
Sliczne ciuszki dziewczyny:)
Cortina bardzo fajna stronka, dzieki:))) i wysylaja za granice.

To i ja sie pochwale zakupami;)
DSCF0022.jpg

Do góry