reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Nieskromnie- tez Nam się podoba ;-) Marcinowi bardzo się podoba koszulka w tą śmieszną twarzą a ja już dawno wypatrzyłam sobie te skarpeto-buciki(cholera je wie czym są) a kombinezonik obojgu Nam się bardzo spodobał.
Minusem są ceny :dry: bo mimo rabatu 20% w sklepie zostało kupa kasy :zawstydzona/y: ale z niektórymi rzeczami to fartem bo w większości nie było rozmiarów bo półśpiochy, misiek i kombinezon to jakimś fartem w rozmiarach(ostatnie sztuki) ale z ubrankami nie będę już szalała. Kupie jeszcze śpiochy w 2ch rozmiarach 56 i 62 i jakieś ze 2 bluzy.
A bałwanka kupiłam za 15 zł.

Dla dziewczynek jest zdecydowanie większy wybór :wściekła/y:

Na_cik- gdzie upolowałaś te cuda????????????

Byliśmy w DH SMYK w Warszawie. Ale generalnie to są rzeczy z nowej kolekcji SMYKa.

Wspaniałe zdoycze:) ja mam kombinezon i jeansowe ogrodniczki. Zdjęcia wstawię jutro

Poli to chyba ty pisałaś o łużeczku z szufladą na kółkach? albo coś pomieszałam. W każdym badź razie to takie łużeczko jest również moim typem:)

Właśnie też takie to łużeczko chcę tylko ze niestey nie mogę mieć białego- choć bardzo mi się podoba. Będzie w jakimś jasnym odcieniu na pewno

A to moje najnowsze zdobycze- spodenki 15 zł nowe z metką a kombinezon early days 35 obie rzeczy kupione w komisie z dziecięcymi rzeczami.

DSC02940.jpgDSC02942.jpg

Ostatnia edycja:
Tak mi w oko wpadły mebelki z tej serii Orchidea - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce tylko musze być pewna,że będzie dziewczynka he he więc pewnie zakupy dopiero po porodzie :)

Napewno trzeba by zainwestwować w szafę,komodę, pólkę, łóżeczko,przewijak,skrzynie na zabawki,regał wysoki, pościel może tez z tej serii,

Raczej wole mieć zestaw mebli,niż każdy mebel z innej parafii... finansowo to wydatek, ale to nasze 1 i ostatnie dziecko meble uniwersalne z czasem jedynie wymiana łóżeczka na łóżko, zmiana pościeli, dokupienie biurka.

Do tego jakies miłe dodatki, dywanik, firanki, lampa itp

reklama
Ja ze względu na mały metraż nie kupuję z mebli nic oprócz łóżeczka i półki oraz ewentualnej skrzynki na zabawki. Przeraża mnie, gdzie ja dam ten ogrom kosmetyków i zabawek??? :tak:Rzadziej używane kosmetyki i papersy na pewno upcham do szuflady pod łóżeczkiem. Jakoś damy radę, nie ma wyjścia:)

Zastanawia mnie kwestia przewijaka..coś co można łatwo rozłożyć i sprawnie schować..Patrzyłam na rozkładane materiałowe przewijaki podróżne, ale jednak wolałabym coś bardziej twardego, lecz składanego...Hmmm??

Do góry