reklama
poli0105
Fanka BB :)
Na_cik- gdzie upolowałaś te cuda????????????
Nieskromnie- tez Nam się podoba ;-) Marcinowi bardzo się podoba koszulka w tą śmieszną twarzą a ja już dawno wypatrzyłam sobie te skarpeto-buciki(cholera je wie czym są) a kombinezonik obojgu Nam się bardzo spodobał.
Minusem są ceny bo mimo rabatu 20% w sklepie zostało kupa kasy ale z niektórymi rzeczami to fartem bo w większości nie było rozmiarów bo półśpiochy, misiek i kombinezon to jakimś fartem w rozmiarach(ostatnie sztuki) ale z ubrankami nie będę już szalała. Kupie jeszcze śpiochy w 2ch rozmiarach 56 i 62 i jakieś ze 2 bluzy.
A bałwanka kupiłam za 15 zł.
Dla dziewczynek jest zdecydowanie większy wybór
Byliśmy w DH SMYK w Warszawie. Ale generalnie to są rzeczy z nowej kolekcji SMYKa.
Minusem są ceny bo mimo rabatu 20% w sklepie zostało kupa kasy ale z niektórymi rzeczami to fartem bo w większości nie było rozmiarów bo półśpiochy, misiek i kombinezon to jakimś fartem w rozmiarach(ostatnie sztuki) ale z ubrankami nie będę już szalała. Kupie jeszcze śpiochy w 2ch rozmiarach 56 i 62 i jakieś ze 2 bluzy.
A bałwanka kupiłam za 15 zł.
Dla dziewczynek jest zdecydowanie większy wybór
Na_cik- gdzie upolowałaś te cuda????????????
Byliśmy w DH SMYK w Warszawie. Ale generalnie to są rzeczy z nowej kolekcji SMYKa.
anioleczek12341
Wspaniałe zdoycze ja mam kombinezon i jeansowe ogrodniczki. Zdjęcia wstawię jutro
Poli to chyba ty pisałaś o łużeczku z szufladą na kółkach? albo coś pomieszałam. W każdym badź razie to takie łużeczko jest również moim typem
Poli to chyba ty pisałaś o łużeczku z szufladą na kółkach? albo coś pomieszałam. W każdym badź razie to takie łużeczko jest również moim typem
Cortina
polecam zamawiac na Sklep dla dzieci, niemowląt i mam - tysiące artykułów - SMYK.com
jest taniej niz w sklepie odbior w empiku 0zl dodatkowo w weekendy sa czasami spore obnizki
jest taniej niz w sklepie odbior w empiku 0zl dodatkowo w weekendy sa czasami spore obnizki
poli0105
Tak, ja kupuję białe z szufladą, a jak się nie trafi na kółkach to mąż dorobi. Znalazłam takie
http://allegro.pl/lozeczko-klups-radek-ii-bialy-szufla-mat-gpk-11cm-i2665426699.html
Tylko nie wiem jak z jakością tego Klupsia??
Ze Smyku online korzystałam 2 razy, przymierzałam się znów niedawno ale masa rzeczy wykupiona:/ A z darmowej dostawy nie korzystam- do Empiku mam najbliżej ponad 30 km
http://allegro.pl/lozeczko-klups-radek-ii-bialy-szufla-mat-gpk-11cm-i2665426699.html
Tylko nie wiem jak z jakością tego Klupsia??
Ze Smyku online korzystałam 2 razy, przymierzałam się znów niedawno ale masa rzeczy wykupiona:/ A z darmowej dostawy nie korzystam- do Empiku mam najbliżej ponad 30 km
anioleczek12341
Ania1973G
Tak mi w oko wpadły mebelki z tej serii Orchidea - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce tylko musze być pewna,że będzie dziewczynka he he więc pewnie zakupy dopiero po porodzie
Napewno trzeba by zainwestwować w szafę,komodę, pólkę, łóżeczko,przewijak,skrzynie na zabawki,regał wysoki, pościel może tez z tej serii,
Raczej wole mieć zestaw mebli,niż każdy mebel z innej parafii... finansowo to wydatek, ale to nasze 1 i ostatnie dziecko meble uniwersalne z czasem jedynie wymiana łóżeczka na łóżko, zmiana pościeli, dokupienie biurka.
Do tego jakies miłe dodatki, dywanik, firanki, lampa itp
Napewno trzeba by zainwestwować w szafę,komodę, pólkę, łóżeczko,przewijak,skrzynie na zabawki,regał wysoki, pościel może tez z tej serii,
Raczej wole mieć zestaw mebli,niż każdy mebel z innej parafii... finansowo to wydatek, ale to nasze 1 i ostatnie dziecko meble uniwersalne z czasem jedynie wymiana łóżeczka na łóżko, zmiana pościeli, dokupienie biurka.
Do tego jakies miłe dodatki, dywanik, firanki, lampa itp
reklama
poli0105
Ja ze względu na mały metraż nie kupuję z mebli nic oprócz łóżeczka i półki oraz ewentualnej skrzynki na zabawki. Przeraża mnie, gdzie ja dam ten ogrom kosmetyków i zabawek??? Rzadziej używane kosmetyki i papersy na pewno upcham do szuflady pod łóżeczkiem. Jakoś damy radę, nie ma wyjścia
Zastanawia mnie kwestia przewijaka..coś co można łatwo rozłożyć i sprawnie schować..Patrzyłam na rozkładane materiałowe przewijaki podróżne, ale jednak wolałabym coś bardziej twardego, lecz składanego...Hmmm??
Zastanawia mnie kwestia przewijaka..coś co można łatwo rozłożyć i sprawnie schować..Patrzyłam na rozkładane materiałowe przewijaki podróżne, ale jednak wolałabym coś bardziej twardego, lecz składanego...Hmmm??