reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

POLI ale świetny zestaw kupiłaś! synus bedzie pieknie wyglądał
ZANETKA wow! piękne zdobycze! bardzo mi się podobaja te ubranka

ja tez sie obkupiłam ale aż mi wstyd zdjecia wstawic bo tyle tego mam!!
polubiłam chodzic po ciucholandach:-D cuda są tam:p

co do tych gażetów to nie bede chyba kupowac. chciałabym karmic piersią no ale jak nie wyjdzie to może się zastanowię nad podgrzewaczem bo sterylizator to mozna zastapic właśnie garnkiem z wodą.

a kocyki piękne ale ja napewno takiej inwestycji nie zrobie. szkoda tyle kasy mi na kocyk. ale to tylko moje zdanie.

reklama
martuszka wszystko musisz wyprać w płynie do prania dla niemowląt zanim pojawi się dzidziuś,łącznie ze swoimi koszulami,szlafrokiem i bielizną.

dziewczyny kupiłam sobie proszek Bobas do prania tych wszystkich dzieciowych rzeczy, ale polecacie jeszcze jakiś płyn do płukania bo ja nie lubię samego proszku, bo sa potem szorstkie ubrania.

dostałam juz 3 kocyki i 2 rożki po bratanicach więc może z jeden nowy tak na okazje sobie dokupię, bo tamte na spacery nawet z jedzeniem nie szkoda używać. i 4 pokrowce na przewijak więc mi starczy, bratowa mówiła że zniszczyła 2 przewijaki zanim zaczęła używać pokrowcy

piore wszystko łącznie z maskotkami w proszku dla dzieci

sliczne te rożki :tak:

Dziewczyny, mam takie głupie pytanie: czyli jak kupię np. taki rożek, albo kocyk, to od razu musze go wyprać, tak?

dzidzisuiowe rzeczy napewno musisz wyprac w Jelpie, Loveli czy Dzidziusiu ja swoich ciuchow nie pralam, jak bralam mala do odbicia np to zarzucalam sobie tetre na ramie ;-)

ja jeden rozek mam zwykly bawelniany, a drugi chce taki oooo http://allegro.pl/cieplutki-rozek-z-kapturkiem-i-uszkami-16-kol-i2639426896.html, przy Mai uzywalam przez pierwszy miesiac czy dwa bo ona lubila byc ciasno owijana rozkiem czy kocykiem :)

dzieki dziewczyny!
Do głowy by mi nie przyszło żeby prać moje ubrania w dzidziusiowym proszku. Ale fakt- jak się nad tym zastanowić, to logiczne to.

czyli np. takie ochraniacze na łózeczko też piorę? Te kolorowe zabezpieczająco-ozdabiające, co sie na łózeczku przywiązuje dookoła. Sory że tak pytam, ale ja nawet takiego ochraniacza nie miałam w ręku....

Martuszka ja prałam tymbardziej nowe bo to chemią przesiąknięte

co do rożków to w ogóle nie stosowałam jakoś nie umiałam się z nimi obchodzić, kocyki nam starczyły
sterylizator to garnek z wodą a podgrzewacz się u nas nie sprawdził

literki są super :) jak już będziemy na swoim to na pewno zaszaleję :)) i z naklejkami i l literkami

klowee ja płynu nie używałam do płukania - im mniej chemii tym lepiej. włączałam zawsze opcję podwójnego płukania.
martuszka prałam wszystko do dziecka. od bodziaków przez koce, rożki, ochraniacze na łóżeczko itd.

reklama
Cortina ale śliczny ten rożek, którym jesteś zainteresowana. Chyba też się na taki skusze, żółty albo zielony, żeby nie wszystko różowe:-) Bo Przecież jest jakieś prawdopodobieństwo, że chłopiec się urodzi:rofl2:

Do góry