reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Żanetko, gratuluję wygrania aukcji, rzeczywiście sporo tych ciuszków:) Nie sa w prawdzie w moim guście, ale Tobie sie podobają no i cena super:tak:

Mamuśki, jakie polecacie sterylizatory i podgrzewacze do butelek ? Najlepiej 2 w1..

Ostatnia edycja:
Mamuśki, jakie polecacie sterylizatory i podgrzewacze do butelek ? Najlepiej 2 w1..

sterylizator ? garnek z woda :-D tak robilam przy Mai jak przyjdzie karmic mi butelka to bede robic tak samo ;) podgrzewacz mialam Canpol.
ja planuje karmic piersia i mam nadzije ze obejdzie sie bez tych gadzetow :cool2:

ja sterylizatora też nie używałam i nie zamierzam, przez pierwsze tygodnie gotowałam butelki raz dziennie, potem przelewałam wrzątkiem i bardzo szybko zaczęłam myć normalnie bez wyparzania.

jeśli chodzi o te śliczne kocyki to są piękne ale nie dałabym tyle kasy, tym bardziej że potrzebne są min. 3 kocyki różnej grubości w zależności od pogody i tak naprawdę nie są często używane a jak dziecko trochę podrośnie i zacznie wcinać chrupki w wózku to będą wiecznie oklejone:)

Zanetka niezły zakup, będziesz miała w co stroić swoją księżniczkę :-)

Co do kocyka to ja jestem na etapie dziergania jednego :-) jak już skończę to się pochwalę, a drugi mam dostać od cioci, która jużmi zapowiedziała, że kocyk dla nas ma :-)

Jeśli chodzi o sterylizator ja osobiście uważam, że to zbędny gadżet.

reklama
tym bardziej że potrzebne są min. 3 kocyki różnej grubości w zależności od pogody i tak naprawdę nie są często używane a jak dziecko trochę podrośnie i zacznie wcinać chrupki w wózku to będą wiecznie oklejone:)
ja mam w tej kwesti nieco inne doswiadczenie ;-)
mialam dwa koce jeden cienki - taki na chlodne poranki czy wieczory letnie, drugi grubszy na jesien-wiosne, zima uzywalam spiworka :-D teraz planuje tak samo jeden cienki, drugi grubszy i spiwor na zime :tak:
te koce z polaru, mikro czegos tam te milusie ;-) sa tak sztuczne ze nawet jak sie je wypierze to chwila moment i suche :tak:

patrzcie jakie slodkie rozki, wzorki na nich mi sie bardzo podobaja
ROŻEK_becik_100% BAWEŁNA kocyk KOC SUPER WZORKI !! (2646140521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja niestety takie bawleniany juz mam po Mai jeszcze wiec nie moge zaszalec i kupic :-p

Do góry