reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Mi też się strasznie podobają te kocyki millou. Zwłaszcza te bąbelki można tak fajnie dotykać. Moj ulubiony to kocyk-pledzik w sowy :)

Ja na pewno będę sama upiększać pokoik dziecka- może nie sciany malować ale na pewno obrazki :) własnie lada dzień się zabieram. Na razie zrobilam 3 dla dzieciaczków mojej siostry :)

Zrobiłam już PIERWSZE zakupy dla maluszka- rękawiczki niedrapki, wybrane razem z tatusiem :-D
ps. żebyście widziały jego minę jak go zabrałam do "swiata dziecka" i powiedziałam żeby rzeczy dla dzidziusia wybierał. wygladał mniej więcej tak :szok::eek:

:-D:-D:-D

reklama
literki super już jakiś czas temu je widziałam, ale drogie, więc my antosi a potem fasolce kupujemy coś takiego: TABLICZKA DEKORACJA POKOJU 3D LITERKI IMIĘ (2579108991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i do tego miarkę wzrostu dla tośki: jedyna taka MIARKA WZROSTU POKOJ MARZEN (2581219400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jeśli chodzi o skosu to uważam że są strasznie nieustawne a mycie okien dachowych to masakra. My teraz celowo wybieraliśmy taki projekt domu żeby w żadnym z pokoi nie było skosów:)

Cortina, widzę mamy podobny gust;-) Dość drogi ten kocyk, ale ja się chyba skuszę jak pisałam kiedyś:tak: Moje ulubione:
KOCYK NIEMOWLAKA - MAŁPKI RÓŻOWE | ZIELEŃ
KOCYK NIEMOWLAKA | LA MILLOU BY ANNA MUCHA YELLOW | SZARY

hehe uwielbiam taki prosty styl, wozek moze byc bialy/czarny do tego zajebisty kocyk i normalnie wypasik ! mmmm !
kocyk fakt troche kosztuje ale mysle ze warto i lepiej odrazu ten dla sredniaka a nie noworodka bo mala roznica w cenie a ten wiekszy na dlzuej sie przyda :)

Malowanek na scianie nie lubie wiec sie nie wypowiadam :tak:

pytanie do dziewczyny która zamawiała sukienkę na wesele (chyba to była sylwia-m ale nie jestem pewna;-) ): jak z rozmiarem? bo chcę zamówić ale się waham nad rozmiarkiem właśnie. Czy sugerować się noszonym przez siebie czy tabelą z aukcji?

O kurde zapomniałam, przepraszam :zawstydzona/y:
Ja się sugerowałam moim rozmiarem i pasuje idealnie a brzuszek jak urośnie to napewno się jeszcze zmieści. Materiał jest miły w dotyku jak mój małż wróci to zrobi foto to wam się zaprezentuje, jak znowu nie zapomnę

Kasiadz, śliczne gadżety:) A ja wymyśliłam dla mojego synka Leosia literki z imieniem w stylizacji dżunglowej;P z małym lwem na górze:) Zresztą strój też mam dla niego odpowiedni, kupiłam jakoś w 2 miesiącu ciąży w hm:

Załączniki

• DSCF4995.jpg
    DSCF4995.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
A ja będę te literki robić samodzielnie, mąż już się zdeklarował, że wytnie je z płyty pilśniowej a ja je pomaluje lub ozdobię metodą decoupage :)
a1.jpg(coś takiego)
lubię wykonywać takie ozdóbki więc tym bardziej będzie to dla mnie przyjemność zrobić je samodzielnie, do tego teściowa jest krawcową i zdeklarowała się uszyć kocyk patchworkowy
P1010025.JPG
i kilka przytulanek
cxbbjfkccjznjmdmth.jpg przytulanki+Anne-Claire+Petit1.jpg :)

Do góry