reklama
Cortina
Fanka BB :)
anioleczek12341
Cortina pokoik wspaniały. W ogóle mnie się podobają pomieszczenia na poddaszu- moze dlatego, że sama będę miała wszystkie pomieszczenia w skosach? Ma to swój urok
Co do dekorowania kącika dla malca- pomysł z naklejkami super. Ja myślałam o czymś takim:
NAKLEJKI ŚCIENNE TĘCZA NA ŚCIANĘ naklejka -1m2 (2612287951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i chciałabym to przykleić tak,żeby tęcza była za górną częścią baldachimu i tak jakby nad łóżeczkiem.
Co do dekorowania kącika dla malca- pomysł z naklejkami super. Ja myślałam o czymś takim:
NAKLEJKI ŚCIENNE TĘCZA NA ŚCIANĘ naklejka -1m2 (2612287951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i chciałabym to przykleić tak,żeby tęcza była za górną częścią baldachimu i tak jakby nad łóżeczkiem.
Cortina
hehe mam to samoCortina te literki superaśne :-) nie mam zielonego pojęcia na które miałabym się zdecydować bo wszystkie piękne :-)
Anioleczek skosy sa do doooopy, kupic meble do pokoju ze skosem to porazka ! a robic na wymiar to masakra finansowa !!!
nam się podoba taka naklejka nad łóżeczko
Naklejki Miś Kubuś nie Puchatek naklejka pociąg (2607026278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Naklejki Miś Kubuś nie Puchatek naklejka pociąg (2607026278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poli0105
Ja tez przymierzam się do takich literek, ale zrobię je sama
Ania1973G
Urzekły mnie te literki, ale tyle wzorów do wyboru,że dostałam oczopląsu..
reklama
Ja tez przymierzam się do takich literek, ale zrobię je sama
Poli a z czego zamierzasz je zrobić? może ja też coś sama wymodzę :-)