reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Cortina piękny pokoik ma Wasza córcia :)
my mamy 2 pokoje do zagospodarowania dla Dzieci, jak będzie trzeba to i 3 się zrobi :p na razie chcemy ten najmniejszy, który jest za ścianą naszej sypialni zaadaptować dla Malucha, ale póki co pomysłów brak, a i Mąż na razie nie chce nawet myśleć o 'robieniu' czegoś dla Dziecka... :(

Cortina śliczny pokoik:-) a tak się przyglądam i sobie myślę "fajna tapetka" i dopiero po chwili dotarło do mnie, że ja w swojej sypialni mam jedną ścianę w tej tapecie w kwiatki, tylko w innym kolorze:-D ta ciąża na myślenie mi szkodzi:sorry:

Cortina cudeńko ten pokoik bardzo mi się podoba:))
przyznaj się tam zawsze taki porządek czy do fotki??

u nas Bella i tak bawi sie w salonie a jej pokoik to składowisko zabawek ... muszę tam wtargnąć i popracować hehe bo jest tylko szafa w zabudowie i łóżko a brak mi takiej szafki bez drzwi, żeby zabawki i książi układać ...

ojej ile milych slow, dziekuje :)
pokoj zrobiony wlasnymi silami i dosc malym nakladem finansowym jesli chodzi o urzadzenie :)
Bella Maja ma porzadek bo to takie poukladne dziecko w przeciwiemnstwie do matki ;) caly majdan zabawkowy jest sprytnie ukryty za sciana *dokladnie za biurkiem jest sciana a za ta sciana schowe zabawkowy ;)

reklama
tak mysle jak ozdobic kacik malego, widzialyscie na allegro te slodkie literki imiona ??? cudne !
dla Mai robilam motyle
Foto-MAINVJZS.jpg

teraz myslalam o sowach :) albo o czyms bardziej meskim np. dinozaurach :)

Ostatnia edycja:
Do góry