reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Bella ja mam to samo ubrałabym dzieciaczka w 1-2 kolorki do siebie pasujące he he wiadomo jak przeważa róż można dodać fiolet, szary, biały,turkus,czerń nigdy nie każda część garderoby w innym kolorku ha ha

reklama
Hej dziewczyny.
Jestem mamą córeczki urodzonej w listopadzie 2010, i chłopca urodzonego w grudniu 2011 :) Czylu\y zimową mamusia. Z zwiazku z tym mam na sprzedaż trochę takich cieplejszych ubranek w małym rozmiarze.
Gdybyscie były zainteresowane to piszcie śmiało czego potrzebujecie, może się coś znajdzie. Ubranka sa wszystkie w bardzo dobrym lub dobrym stanie.
Wklejam zdjecia kombinezonów i czapeczek. Ceny do negocjacji :)

No i oczywiscie życze Wam spokojnej ciąży, i łatwego, szybkiego i godnego zapamietrania porodu :)

Ja się napewno nie obrażę, akurat lubie takie kolorki ale za to ja bym nie ubrała dziecka w róż. Każdy ma swój gust i na szczęście jest duży wybór kolorowych ubranek.

Moja mama mi mówi: "Pamiętaj jak będzie dziewczynka to nie przesadzaj z różem bo aż zemdlić może. Nie róż. Tylko nie róż"
Ha ha ha :) Lubie połączenia białego z brązem, różu z szarością a niebieskiego z bielą. I u mnie te kolory będą dominować. Antek śmiesznie wyglądał w żółtym kolorze i teraz ostrożnie do niego podchodzę. Wrzucę jakieś zdjęcie jego jak był maleńki w żółci.

zgrzeszylam !!!!!!!!! ja powinnam miec zakaz wchodzenia do sklepow dziecinnych :p no ale body na 1 zdjeciu kosztowaly 5zl/sztuka to jak mialam nie kupic ? pytam jak :p ??? bawelna zarypista ! jest likwidacja sklepu i ciuszki Fixoni (rewelacyjna bawelna normalnie jedno body 20-30 zl) wyprzedaja po 2 i 5 zl ! no nie moglam przejsc obojetnie ! :p
Foto-BORBI6W4-1.jpg

Foto-NNXM6CSD.jpg

sliczne misiaczki ja mam dwa po Mai, slodko dzieci w tym wygladaja :)

Body w auta po prostu rewelacyjne. Aż zachciałam mieć chłopca.

DSC02727.jpgDSC02491.JPGPB160047.jpg

Dwa zdjęcia mojego dziecka w żółci - po prostu bleee... nie lubiłam go w tych kolorach i już a mnóstwo rzeczy w tym kolorze kupiłam bo to taki uniwersalny kolorek, radosny, słoneczny a teraz patrzeć nie mogę :) i nie kupię nic już w żółci. A jeszcze jak widać przewijak też żółty i pościel też :( jaka ja głupiutka byłam.

My mamy takiego "misia" do tego spodnie ale nie mam zdjęcia i skarpetko buciki też do kompletu.
Później na 2 latka mamy kobinezonik z głową i ogonkiem lwa jest mega słodki :)

Deizi czepiasz sie ladnie Antonio w zoltym wygladal :)

kupilam sobie portki
2587277891

fajne ale poki co musza polezec i poczekac az Olusiowe mieszkanie urosnie bo ten material mi opada, ale kolorek maja ekstra ! no i ksoztowaly polowe tego co w sklepie wiec jestem zadowolona :)

Cortina fajowskie portki... nie masz regulacji tego panelu ja w 1 mam, ale i tak portki mi z tylka lecą a w 2 mam regulacje pod brzuchem zanim jest panel a gumka w panelu jest dość ciasna więc leżą jak ta lala

fajne zakupy dziewczyny, ja mam zamiar w styczniu na przecenie w tesco kupić maleństwu takiego misia:)

spodnie też fajne, ja kupiłam za 5 zł z allegro tzn poza allegro po zakończeniu aukcji ale się okazały za krótkie jakieś 2 cm:(

Deizzi co Ty wygadujesz, tak chłopaka obrazić no:)) baaardzo ładnie mu w żółtym ale jak to mówią ladnemu we wszystkim ładnie:)))

Cortina fajne spodenki;) ja mam z pierwszej ciąży ale w tylku jeszcze za luźne, i zostały mi dwie spódnice jak narazie a zimno się robi...

reklama
Do góry