reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
fajne spodnie:-) ja mam jeansy ciążowe z H&M ale nie są ciasne ani sztywne Są bardzo wygodne Zrobię fotkę to też wrzucę :-)
anioleczek12341
Fanka BB :)
smoniczka ładne też, ale ja jak pisałam nie przepadam za dzinnsami szczególnie teraz. Ty też już masz spory brzuszek
kwasia
Dziewczyny mam do Was pytanie takie trochę z innej beczki (ale dalej w temacie odnośnie zakupów ) Jak widzicie sprawę pieluszek wielorazowych. Zewsząd widzę tą modę, która ostatnio weszła, wszyscy je polecają, moja siostra również je stosuje ale powiem Wam szczerze, że osobiście nie jestem do tego przekonana, przynajmniej nie na etapie noworodka i małego niemowlaka. Rozumiem jak dziecko jest trochę starsze, że można mu taką pieluszkę założyć na noc jak się moczy itp. ale dla takiego maleństwa to jakoś tego nie widzę np. kwestia spaceru - dziecko zrobi np. na nim kupkę, przewinie się je i co z taką pieluszką wielorazową, paradować z taką kupką przez całe miasto zanim się do domu dojdzie, bo jednorazową wyrzucę i po kłopocie. A jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? Bo nie wiem czy warto się nastawiać na takie rozwiązanie i czy rzeczywiście to taniej wychodzi niż te pieluszki jednorazowe...
smoniczka fajny brzusio portki także.
Ja jestem zadowolona z tych cienkich spodni które kupiłam na przecenie w c&a, bardzo dobrze mi się w nich śmiga dzisiaj je uprałam, jak wyschną to wrzucę fotkę- przy okazji pochwalę się mieszkankiem mojego synusia.
Ja jestem zadowolona z tych cienkich spodni które kupiłam na przecenie w c&a, bardzo dobrze mi się w nich śmiga dzisiaj je uprałam, jak wyschną to wrzucę fotkę- przy okazji pochwalę się mieszkankiem mojego synusia.
eve19
Mama Wiki i Simona
Hej super macie te spodnie zobaczymy jak ja już wogóle przestane się mieścić w swoje jeansy wtedy będę z płaczem je żegnała ,ale szukać będę takich które będą później po porodzie też dobre może jakieś na guziki czy coś
Co do lumpeksów w UK jest ich pełno i uwierzcie ,że to żaden wstyd ani upokożenie wejść i znaleźć coś fajnego ja bardzo dużo ubranek mam Wiktorii z lumpków bo ona mi bardzo szybko rośnie ma niecałe 2lata a kupujemy już na 3/4 latka rozmiarowo
Dzieci szybko rosną i nie opłaca się poprostu kupować nowych zresztą nie będę tłumaczyć urodzicie to zmienicie zdanie sama też lumpków nie lubiłam i Wiki praktycznie wszystko nowe miała ale później zmieniłam zdanie jak mi dziewczyny powiedziały na boomie ,że będę żałować i tak było po miesiącu musiałam jej nowe kupować już w lumpkach bo za małe wszystko było
Kwasia ja dostałam pieluszki wielorazowe w szpitalu od położnej ale raz czy dwa Wiki założyłam je bo są straszne te napy to tragedia fitulą się po praniu itd. wielorazówka wytrzyma 4godziny na dupce a taka po godzinie przesiąka więc masz rezultat widoczny
Co do lumpeksów w UK jest ich pełno i uwierzcie ,że to żaden wstyd ani upokożenie wejść i znaleźć coś fajnego ja bardzo dużo ubranek mam Wiktorii z lumpków bo ona mi bardzo szybko rośnie ma niecałe 2lata a kupujemy już na 3/4 latka rozmiarowo
Dzieci szybko rosną i nie opłaca się poprostu kupować nowych zresztą nie będę tłumaczyć urodzicie to zmienicie zdanie sama też lumpków nie lubiłam i Wiki praktycznie wszystko nowe miała ale później zmieniłam zdanie jak mi dziewczyny powiedziały na boomie ,że będę żałować i tak było po miesiącu musiałam jej nowe kupować już w lumpkach bo za małe wszystko było
Kwasia ja dostałam pieluszki wielorazowe w szpitalu od położnej ale raz czy dwa Wiki założyłam je bo są straszne te napy to tragedia fitulą się po praniu itd. wielorazówka wytrzyma 4godziny na dupce a taka po godzinie przesiąka więc masz rezultat widoczny
Ostatnia edycja:
patik80
aniołeczek fajne spodnie kupiłaś podobają mi się:-) na brzuszek nie ma możliwości nie zwrócić uwagi to sobie dzidziuś w ciągu trzech dni niezłe gniazdko wybudował
kwasia nie używałam nigdy wielorazowych, zdarzyło mi się raz tetrowych ale to z konieczności zanim emek przywiózł pampki ze sklepu jak dla mnie pampersy to niesamowita wygoda, nie znam nikogo kto używa wielorazowych choć też pewnie mają swoje zalety. Pomyślałam, że zawsze na spacer, zakupy czy lekarza można ubrać jednorazową pieluszkę, żeby zaoszczędzić sobie kłopotów. Poszukaj może na forach ekomam, pewnie one na wszelkie takie wątpliwości mają rozwiązania:-)
smoniczka Twój brzuszek też się nieźle prezentuje w tych spodniach:-)
kwasia nie używałam nigdy wielorazowych, zdarzyło mi się raz tetrowych ale to z konieczności zanim emek przywiózł pampki ze sklepu jak dla mnie pampersy to niesamowita wygoda, nie znam nikogo kto używa wielorazowych choć też pewnie mają swoje zalety. Pomyślałam, że zawsze na spacer, zakupy czy lekarza można ubrać jednorazową pieluszkę, żeby zaoszczędzić sobie kłopotów. Poszukaj może na forach ekomam, pewnie one na wszelkie takie wątpliwości mają rozwiązania:-)
smoniczka Twój brzuszek też się nieźle prezentuje w tych spodniach:-)
reklama