reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

A ja bardzo chętnie kupuje w lumpkach, tam naprawdę można znaleźć fajne rzeczy. A i te ubrania są dezynfekowane stąd też charakterystyczny zapach używanych ubrań. Do tego jak się je odpowiednio wypierze ( bo chyba nikt nie używa ubrań z lumpków nieupranych) to nie ma się czego obawiać. A ubranka dla dzieci uważam, że trzeba wyprać minimum dwa razy, nawet te nowe. Może ktoś z Was uzna mnie za dziwną ale moim zdaniem kupowanie samych nowych ubrań dla maleńkiego dziecka to jest marnowanie pieniędzy (no chyba,że ktoś ma ich niewyobrażalne ilości, ale w naszym kraju ciężko o takich ludzi ;)) Rozumiem, można kupić kilka ładnych, do szpitala, na spacery, do lekarza itp. ale w domu? Gdzie niemowlaka czasem trzeba i z 4 razy na dzień przebierać ?!
Wolę te pieniądze przeznaczyć na co innego, np. na lepsze zabawki czy ubranka do przedszkola czy szkoły dla dziecka jak już będzie większe i świadome tego co ma na sobie.

reklama
cortina ja za jeansami nie przepadam. ciażowych też nie chciałam z tego względu że jak bedę miała siedzieć na uczelni kilka godzin w takich sztywnych spodniach to mi będzie zwyczajnie nie wygodnie. Wolałam takie z materiału.
Ciesze sie że ci się podobają:)

dzięki:) urósł w ciągu 2-3 dni :)
No każdy ma inny gust. dla mnie są ok bo maja stosunkowo wąskie nogawki a i tak będę nosić długie tuniki więc tych kieszonek i tak nie będzie widać:)

reklama
Super spodnie i piękny brzusio :tak:
Też planuje kupić spodnie bo w swoje się już nie długo nie zmieszczę.
poprzymierzam coś w normalnym sklepie a potem zamówie na allegro przynajmniej jest taniej

Do góry