reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

kasiulec daj linkacza do tych staników:-) czy one mają też duże miseczki a mały obwód?
marta no to w rossmanie są stanikid o karmienia?????Chyba byłam w 5ciu i w żadnym nie widziałam. A jak cenowo i jakościowo? nie liczę na ładny look z moimi obfitościami, za takim sexy się rozejrzę jak już będę wiedziała jak cyc się kształtuje po ustabilizowaniu karmienia:-D
dzięki dziewczęta za cynk pampersowy - widok na reala mam prawie z okna a jakoś nigdy po drodze nie mam:sorry2:

Są staniki z babydream- u nas leżą obok pieluszek i artykułów dla niemowląt. Kosztują 29,99 i jakościowo nawet niezłe. Porównywalne z takimi co oglądałam w sklepie po 5 dyszek. Wiadomo bawełniany, bez fiszbinów i usztywnień.

http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/ts4548_P1170452.JPG

reklama
w pepco maja fajne bawełniane sportowe staniczki, kupiłam sobie kilka par i najlepiej się teraz w takim czuję:tak:polecam, sa naprawdę fajne

no ja właśnie miałam obawy zamawiając, że przyjdą złe, bo sporo kiepskich komentarzy ma ta aukcja, ale w moim przypadku było ok

zanetka no wlasnie w tych co bylam maja same z fiszbinami i takie ęą za 200zl. a ja chciałam na początek właśnie bawełniany coby cyca nie męczyć. a taki ęą to sobie kupie potem, jak mi w miarę ten rozmiar się ustatkuje i nie będzie obaw że fiszbina zrobi kuku;-)

reklama
Do góry