reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Ja thermoflasha jeszcze nie mam, ale położna polecała i mówiła, że jest dokładny. Może Cortina szarpnęła się już i ma ten termometr? co Pani Prezesko??:-p

reklama
ja używałam thermoflasha i osobiście polecam!! jest on na pewno najlepszy z bezdotykowych. my porównywaliśmy z rtęciówką i było ok. jedyny minus to, że niektóre mają jakąś wadę i zmienia się język na chiński :-D ale wtedy jak jest gwarancja to wymieniają na nowy.
ogólnie z bezdotykowych to chyba tylko tego mogę polecić.

mi siostra poleciła elektroniczny termometr bezdotykowy microlife, a nawet dostaliśmy go w prezencie świątecznym, taki: PZL Cezal Lublin Sp. z o.o. - Microlife NC100 - termometr elektroniczny

Ja mam taki sam, nawet dwa (sprzedawca wysłał mi dwa razy tą samą paczkę, a że to było do Irlandii to się nie opłacało odsyłać) i jak dla mnie są spoko. Gorączkę mi i mężowi wychwytuje bez problemu, a i temperaturę wody też ładnie łapie.

dopisek:
aż z ciekawości wzięłam oba termometry i zaczęłam mierzyć - jeden nie miał jeszcze wyciągniętej folii z baterii, i za każdym razem czy to mierzyłam wodę, czy siebie temperatura na obu pokazywała się taka sama z róznicą 0,1 ale nie za każdym razem, więc puki co sądzę, że jest ok. Przynajmniej mi wystarczy.

Ostatnia edycja:
Ja też mam taki microlife (jak Kasiulec) i średnio jestem zadowolona. Temperatura mierzona po chwili różni się nawet o 0,5 stopnia:szok:

Ostatnia edycja:
Marta, narazie używamy jedynek ale dzisiaj z ciekawości porównywałam 1 z 2 i różnią się minimalnie, a nawet powiedziałabym, że są wielkościowo takie same

Ja się pochwalę prezentami jakie dostał mój synuś od chrzestnego. Ciuszki co prawda na 3 miesiące ale rozbroiły mnie doszczętnie :-D bodziak ma rozmiar 80 i eM niepocieszony, że nie mógł w niego synka na mecz reprezentacji ubrać.

IMAG0003.jpgIMAG0004.jpgIMAG0005.jpg

reklama
Do góry