reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Ja thermoflasha jeszcze nie mam, ale położna polecała i mówiła, że jest dokładny. Może Cortina szarpnęła się już i ma ten termometr? co Pani Prezesko??:-p

reklama
ja używałam thermoflasha i osobiście polecam!! jest on na pewno najlepszy z bezdotykowych. my porównywaliśmy z rtęciówką i było ok. jedyny minus to, że niektóre mają jakąś wadę i zmienia się język na chiński :-D ale wtedy jak jest gwarancja to wymieniają na nowy.
ogólnie z bezdotykowych to chyba tylko tego mogę polecić.

mi siostra poleciła elektroniczny termometr bezdotykowy microlife, a nawet dostaliśmy go w prezencie świątecznym, taki: PZL Cezal Lublin Sp. z o.o. - Microlife NC100 - termometr elektroniczny

Ja mam taki sam, nawet dwa (sprzedawca wysłał mi dwa razy tą samą paczkę, a że to było do Irlandii to się nie opłacało odsyłać) i jak dla mnie są spoko. Gorączkę mi i mężowi wychwytuje bez problemu, a i temperaturę wody też ładnie łapie.

dopisek:
aż z ciekawości wzięłam oba termometry i zaczęłam mierzyć - jeden nie miał jeszcze wyciągniętej folii z baterii, i za każdym razem czy to mierzyłam wodę, czy siebie temperatura na obu pokazywała się taka sama z róznicą 0,1 ale nie za każdym razem, więc puki co sądzę, że jest ok. Przynajmniej mi wystarczy.

Ostatnia edycja:
Ja też mam taki microlife (jak Kasiulec) i średnio jestem zadowolona. Temperatura mierzona po chwili różni się nawet o 0,5 stopnia:szok:

Ostatnia edycja:
Marta, narazie używamy jedynek ale dzisiaj z ciekawości porównywałam 1 z 2 i różnią się minimalnie, a nawet powiedziałabym, że są wielkościowo takie same

Ja się pochwalę prezentami jakie dostał mój synuś od chrzestnego. Ciuszki co prawda na 3 miesiące ale rozbroiły mnie doszczętnie :-D bodziak ma rozmiar 80 i eM niepocieszony, że nie mógł w niego synka na mecz reprezentacji ubrać.

IMAG0003.jpgIMAG0004.jpgIMAG0005.jpg

reklama
Do góry