reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

o widzisz Cortina a ja to chyba ślepa jestem co do wchodzę do jakiegoś sklepu to wszędzie towar niedostępny albo wycofany nie wiem dlaczego, tym bardziej, że ten wózek ma dość dobre opinie i to dobry producent jest...firma Deltim a ona też produkuje X-landery, może to jaka seria limitowana albo co...dziękuje za pomoc :)

reklama
w rossmanie też jakoś tyle płaciłam za 1 i 2, a ktoś pytał wcześniej o te staniki do karmienia co na allegro są 2 sprzedawane, to mogę powiedzieć, że jestem zadowolona, rozmiar idealny, wygodne, do szpitala wystarczą, do spania też super, a po porodzie kupię jeszcze jakiś bardziej do ludzi:-D

Ja kupiłam na bazarze jakiś zwykły stanik ale okazał się całkiem do doopy- jakościowo badziewny i o wiele za duży w obwodzie. Jak wróciłam ze szpitala wysłałam męża do rossmana i tam mi kupił. Jestem zadowolona bo pasuje idealnie i wygodnie się odpina. Póki co do ludzi nie wychodzę bo mrozy straszne ale jak już się wybiorę z małym to też zakupię jakiś ładniejszy.

kasiulec daj linkacza do tych staników:-) czy one mają też duże miseczki a mały obwód?
marta no to w rossmanie są stanikid o karmienia?????Chyba byłam w 5ciu i w żadnym nie widziałam. A jak cenowo i jakościowo? nie liczę na ładny look z moimi obfitościami, za takim sexy się rozejrzę jak już będę wiedziała jak cyc się kształtuje po ustabilizowaniu karmienia:-D

dzięki dziewczęta za cynk pampersowy - widok na reala mam prawie z okna a jakoś nigdy po drodze nie mam:sorry2:

reklama
Do góry