reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Kwasia tego ATLANTICA moja kolezanka miala, kupila nowy i szybko go sprzedawala bo nie byla zadowolona ;-) glownie przeszkadzala jej skrzypiaca budka i kola przednie ale to bylo kilka lat temu wiec moze cos w nim ulepszyli :-)

Kwasia tego ATLANTICA moja kolezanka miala, kupila nowy i szybko go sprzedawala bo nie byla zadowolona ;-) glownie przeszkadzala jej skrzypiaca budka i kola przednie ale to bylo kilka lat temu wiec moze cos w nim ulepszyli :-)

też właśnie czytałam odnośnie skrzypiącej budki i kół...ta wersja co nam się podoba jest z 2012 roku jakaś nowa kolekcja więc może rzeczywiście coś ulepszyli, no ale zobaczymy...muszę przeglądnąć opinie na temat tych wózków bo nie chcę się nadziać i kupić wózek żeby później być niezadowolonym, chociaż nie ukrywam, że jak przyjdzie pora spacerówki to mogę ją zmienić na całkiem inną, bo jak mi się w jakimś podoba wersja z gondolą to spacerówka jest do bani a jak spacerówka fajna to gondola taka sobie...wolałabym żeby obie były super ale nie dogodzisz każdemu (czyt. mnie :D)

O, to u mnie tak samo, właśnie miałam Ci napisać, że ten pierwszy (czarny) co wkleiłaś ma chyba kubełkową spacerówkę- to tego nie rozłożysz (chyba, że się mylę). w moim mutsiaku taka właśnie jest i nie będę jej używać. Będę musiała kupić coś co się rozkłada na płasko.

Jednak Was posłuchałam i kupiłam te siatkowe galoty. hartmanna, takie w kształcie bokserek. aż mnie skręca jak pomyślę, że będę musiała to nosić :/

paol1nka właśnie tak chyba z mężem zrobimy, kupimy sobie ten pierwszy wózek (ten czarny) bo tam jest mega wielka gondola, największa jaką widziałam do tej pory i młody w niej dość długo pojeździ a spacerówkę kupimy inną bo ta kubełkowa też za mną nie przemawia...a ten wózek nie jest drogi bo kosztuje...599 zł więc nie będzie mi żal go wymienić na inny, z resztą zobaczymy jak się spacerówka sprawdzi, jak będzie zła to bez zastanowienia kupimy inną. A która wersja kolorystyczna bardziej się Wam podoba bo myślimy nad tym czarnym (on jest czarno - grafitowy dokładnie ;)) albo taki:

niebieski.jpg

Cortina widziałam, widziałam i z zapałem śledziłam, jest parę opcji które mi pasują no ale tak się napaliłam na mój wymarzony, że nic mi się nie podoba, ale coś trzeba będzie kupić. Do porodu czekam a nuż może będzie dostępny, ale profilaktycznie też szukam jakiejś perełki :) na oku mam Patti Luna o taki:

Zobacz załącznik 533396

wklej ten wózek który ci się tak podobał to może znamy jakieś podobne :)

na_cik do przewidzenia było że tu będziemy o wózkach pisały :D

reklama
Do góry