reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Blekinge co do niani to my mamy firmy MaxCom, ale nie ma jej chyba na allegro, znalazłam tu: niania MAXCOM BM20 opinie, recenzje użytkowników - Cokupic.pl - ta niebieska, powiem Ci, że jest mega wytrzymała, bo Dawid nie raz ją ciągnął jak na smyczy, zrzucał z szafki, a ona nadal posłusznie działa. Jedyny minus to brak lampki sygnalizującej, bo jak kiedyś mieliśmy zjazd rodzinny i było mega głośno to się bałam, że go nie usłyszę. ale przy normalnych warunkach to jest głośna i słychać z daleka. Tylko nie pamiętam ile ja zapłaciłam za nią :eek:

EDIT: znalazłam: http://allegro.pl/niania-elektroniczna-bcc-50-switel-hit-i2951786830.html i zasięg ma naprawdę taki daleki, kiedyś zostawiliśmy młodego z dziadkami i poszliśmy nad rzekę (dobry kilometr), a że dziadek nie wiedział, że niania włączona to słyszeliśmy jak nas obgaduje, że zostawiliśmy synusia ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
wszystkie 80 e pasowały idealnie, a zawsze nosiłam 80 d, miękkie brałam, ale takiego dwupaku nie było w sklepie, ale rozważam kupienie takiego, bo w sumie cena zachęca,a po porodzie najwyżej coś lepszego bym kupiła, w tym sklepie co byłam-to ceny zaczynały się od 69, ale takich co wygląd nie zachęcał do kupienia:-) właśnie czytalam Cortina, że często z tą aukcją jest problem jeśli chodzi o rozmiar, więc można się też wkopać

Ja właśnie zaryzykowałam i kupiłam taki dwupak jakiś czas temu. Powiem szczerze, że mile mnie zaskoczył. Rozmiar idealnie pasuje. Z tym, że ja zmierzyłam się pod biustem i w biuście i mi wyszedł inny rozmiar niż ten z przed ciąży - taki też zamówiłam. Konkretniej mówiąc 80 F. Materiał jest fajny i przyjemny, nic się z nim nie stało po praniu. Wygląd wiadomo... który całkowicie miękki stanik prezentuje dobrze nasze cycki? :-) Jednak myślę, że małemu to nie będzie przeszkadzać. Dla poprawienia humoru tylko dodam, że jak paczka przyszła, założyłam jeden ze staników i pokazałam się mężowi. Zrobił mniej więcej taką minę: :eek: i powiedział "n zbyt seksowne to one nie są" :-D wygodne mają być, chociażby do spania! Nie cierpię jak druty mi się wżynają w ciało :confused2:

Kasiulec a mnie się podoba ten:
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA ALLES RENE 65H NAJTANIEJ (2890751430) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale sama go nie przymierzałam i nie wiem czy by na mnie pasował.
Więc kupiłam ostatnio w sklepie taki:
ALLES Mama LOREN biustonosz do karmienia 85 F (2959191408) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest mięciutki i piersi fajnie w nim leżą. Ogólnie zadowolona z niego jestem. A w sklepie kosztował 72zl. Na allegro niestety nie mają mojego rozmiaru.

hej mamuski,

JA kupilam taki Alles - producent bielizny - alles.pl bardzo fajny, tylko nie ma co sie kierowac tym jaki rozmiar dobierze nam strona tlyko lepiej brac taki jak sie nosi mniej wiecej, mi wyszlo ze powinnam wziac 85F, w sumie wzielam 75F a i tak lekko przy szeroki i moglby byc 70tka. W noszeniu super przyjemny dla ciala, wygodne odpinanie mieseczek.

mierzyłam kilka staników z Alles i faktycznie są fajne, ale kurcze drogie :baffled: a jak mi nie będzie potrzebny bo nie będę mogła karmić? :/ jeszcze pomyślę, i pewnie zainwestuję w jeden taki, w ogóle to ja nienawidzę nieusztywnianych staników (przed ciążą nosiłam rozmiar 70-75F/G więc musi mi mieć co trzymać) i planowałam właśnie usztywniany do karmienia, ale pani w jednym sklepie odradzała, bo że niby nawet może spowodować problemy z laktacją :eek:

ja zamówiłam te 2 teraz, a po porodzie na spokojnie zamówię alles, a te 2 jak się nie sprawdzą wg. rady eve wykorzystam do spania, pochodziłam dzisiaj jeszcze trochę po sklepach(factory), ale tyle sklepów z bielizną i tylko w jednym był jeden biustonosz do karmienia, ale powiedzieli, że jak coś to mogą wszystkie inne przerobić, żeby były do karmienia, zachwycił mnie jeszcze stanik w kropki żółto-czarny :-D

Witajcie Dziewczyny:biggrin2: Tj. ja kompletujecie wyprawkę, więc może którąś akurat zainteresuje:
Sprzedaję 2 nowiutkie bezszwowe staniki do karmienia - w oryginalnych pudełkach z metkami. Biały i czarny. Rozmiar 85 C.
Zapraszam:
wink2.gif

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C -BIAŁY (2960020310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C CZARNY (2960042267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pozdrawiam i spokojnych rozwiązań życzę:tak:

reklama
Do góry