reklama
Blekinge
Fanka BB :)
Barbhp super kombinezonik! Mam bardzo podobny, tez ma misie uszka Generalnie uwielbiam ciuszki ktore maja kapturki z uszkami. Wyjatek: Moj maz kupil body w krowie plamki i do tego czapeczke z krowimi uszkami. Jakos nie jestem przekonana ale zobaczymy.
Teraz poluje na nianie elektroniczna. Pewnie temat juz byl, ale co polecacie? Tego Philipsa?
Teraz poluje na nianie elektroniczna. Pewnie temat juz byl, ale co polecacie? Tego Philipsa?
anioleczek12341
dziewczynki a ja mam pytane o laktator: atwierdziłam, ze kupię w razie co, ale ze nie mam zamiaru za długo karmic to chciałabym jakiś prosty i w rozsądnej cenie. myslę ze mógłby być ręczny, tylko jaki konkretnie? czekam na wasze opinie
My kupiliśmy nianię ze względu na dom, mały spał w domu, a my mogliśmy siedzieć na dworzu nie martwiąc się, że go nie usłyszymy. Markę napiszę jutro ale daliśmy coś koło 200 zł i sprawdziła się rewelacyjnie, a zasięg miała bardzo duży. Bardziej mi się przydała Niania niż laktator
Blekinge
Madziku napisz koniecznie, bo właśnie coś sprawdzonego bym chciała i tez do domuMy kupiliśmy nianię ze względu na dom, mały spał w domu, a my mogliśmy siedzieć na dworzu nie martwiąc się, że go nie usłyszymy. Markę napiszę jutro ale daliśmy coś koło 200 zł i sprawdziła się rewelacyjnie, a zasięg miała bardzo duży. Bardziej mi się przydała Niania niż laktator
reklama
Cortina
My dla Mai kupilismy ta
FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA J6999 na Bazarek.pl
sluzy nam ponad 6 lat i posluzy jeszcze przy malym ;-)
FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA J6999 na Bazarek.pl
sluzy nam ponad 6 lat i posluzy jeszcze przy malym ;-)