reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Barbhp super kombinezonik! Mam bardzo podobny, tez ma misie uszka:) Generalnie uwielbiam ciuszki ktore maja kapturki z uszkami. Wyjatek: Moj maz kupil body w krowie plamki i do tego czapeczke z krowimi uszkami. Jakos nie jestem przekonana :-D ale zobaczymy.

Teraz poluje na nianie elektroniczna. Pewnie temat juz byl, ale co polecacie? Tego Philipsa? :unsure:

dziewczynki a ja mam pytane o laktator: atwierdziłam, ze kupię w razie co, ale ze nie mam zamiaru za długo karmic to chciałabym jakiś prosty i w rozsądnej cenie. myslę ze mógłby być ręczny, tylko jaki konkretnie? czekam na wasze opinie

przypomnialo mi sie jak w zeszlym roku w marcu pojechalismy w gory Jula spala i za nianie sluzyly nam komorki bo mamy darmowe rozmowy, ani razu sie nie zbudzila:-p:-p

My kupiliśmy nianię ze względu na dom, mały spał w domu, a my mogliśmy siedzieć na dworzu nie martwiąc się, że go nie usłyszymy. Markę napiszę jutro ale daliśmy coś koło 200 zł i sprawdziła się rewelacyjnie, a zasięg miała bardzo duży. Bardziej mi się przydała Niania niż laktator :-p

My kupiliśmy nianię ze względu na dom, mały spał w domu, a my mogliśmy siedzieć na dworzu nie martwiąc się, że go nie usłyszymy. Markę napiszę jutro ale daliśmy coś koło 200 zł i sprawdziła się rewelacyjnie, a zasięg miała bardzo duży. Bardziej mi się przydała Niania niż laktator :-p
Madziku napisz koniecznie, bo właśnie coś sprawdzonego bym chciała i tez do domu:tak:

reklama
Do góry