reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Poli super wybór my też mamy tą karuzelę ja mimo że że już ją zdemontowałam używam projektora z melodyjkami i mój dwulatek przy tym usypia.

A matę mamy taką kupioną dla Adasia:
Fisher Price DOMOWY PLAC ZABAW muz MATA EDUKACYJNA (2917749845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale superancka mata ! przy Mai mialam mate no name i bylam srednio zadowolona, mlodemu kupie jakas fajniejsza ;-)

sylwia rewelacyjny jest... :) my jeszcze nie kupiliśmy wózka a ten co sobie upatrzyłam chwilowo zniknął z allegro :( więc może ten co Ty zakupiłaś wejdzie na moją listę :)

w tesco są przecenione bodziaki i nie tylko. Kypiłam frankowi 5szt. na dł. rękaw za 26 zł i 5szt. antosi na krótki rękaw za 19 zł. No i jeszcze trochę w pepco kupiłam bodziaków. Jeszcze jakiś sweterek by nam się przydał ale nic nie mogę natrafić :( no i może z 2 pary półśpiochów

w tesco są przecenione bodziaki i nie tylko. Kypiłam frankowi 5szt. na dł. rękaw za 26 zł i 5szt. antosi na krótki rękaw za 19 zł. No i jeszcze trochę w pepco kupiłam bodziaków. Jeszcze jakiś sweterek by nam się przydał ale nic nie mogę natrafić :( no i może z 2 pary półśpiochów

26 zł za sztukę?

reklama
Do góry