reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
z racji tego ze Olo bedzie spal z nami poki co ;-) stwierdzilam ze trzeba mu udekorowac jego kat ;-)
zamowilam napis u mega zdolnej Pani :-) a do napisu misiu identyczny jak w poscieli :-)
synu ! mam nadzije ze ci sie spodoba :-p
Foto-FFE8KQYI.jpg

wasze kaciki gotowe ? jak wkoncu wypiore wyprawke malego to wrzuce :cool2:fotek

śliczny ten napis. my dla córy mamy podobny, wisi nad jej łóżkiem i do kompletu miarka wzrostu:) synowi też mam zamiar kupić taki zestaw ale jak przejdzie do pokoju córy i będą mieli wspólny pokój:)

U nas literki już wiszą na ścianie, ale łóżeczko nadal w częściach. Jak już będzie wszystko gotowe to się pochwalę.

Cortina literki i misio cudne:-)

Cortina pięknie :-) i jakoś tak znajomo ;-) dobrze me oko widzi :confused:

my nie możemy zrobic drugiego napisu bo nie zgadzamy się z imieniem, żadne nie chce ustąpić :-p

Cortina właśnie dostałam potwierdzenie z tej drugiej strony :-D

moja siostra chciała ostatnio podziękować komuś za przysługę i chciała zrobić "kosz" ze słodyczami i nie miała kosza, a Marta moment wymysliła cudo:-) ma taki dar dziewczyna, że co bym nie chciała i z jakiej okazji to ona zawsze wymyśli coś super :-)

Madziku powinna zalozyc sobie mega wypasna strone ! na allegro wystawiac te cudnosci ktore ma na FB bo ma dziewczyna talent !!!:tak:

reklama
Uff ale się dzisiaj nachodziłam, ale opłacało się, jestem bardzo zadowolona z kombinezonu, chyba na mnie czekał, bo szukałam od tygodnia a dzisiaj pierwszy sklep i oto jest, całe 10 zł :D No i kilka śpiochów/pajaców za cały majątek 2zł/sztuka :)

DSC00064.jpgDSC00065.jpgDSC00066.jpg

Do góry