my też wracając z badań w szpitalu whurtowni odebraliśmy brakujace rzeczy i w aptece tez wiec mogę sie pakować do szpitala jutro kolezanka odda moje koszule do karmienia gorzej że ciuszki nie wyprasowane przy Julce nie dałam rady wieczorami padałam a teraz nie dam rady na pewno
reklama
Zanetka_22
Fanka BB :)
byłam w tesco i ciuszki dziecięce jeszcze nie są poprzeceniana a bynajmniej nie bodziaki pakowane po kilka sztuk a na nich najbardziej mi zależało, jak któraś zobaczy przecenę tych bodziaków to piszcie
U mnie w tesco przeceny były przed świętami. 30-50% taniej, i właśnie bodziaki pakowane po 5 i po 3 też były przecenione.
kasiadz
ja byłam w piątek po świętach i były poprzeceniane kurteczki, sweterki, kombinezony, a bodziaki nie
Lutóweczki cały czas Was podczytuje ale czasu na pisanie brakuje...mam pytanko czy gdzies na tym watku jest lista rzeczy "potrzebnych"...
Niby mamuska po raz drugi...ale jestem daleko w lesie z przygotowaniami a ten styczen jakos mnie zestresowal.....
pomożecie???
Niby mamuska po raz drugi...ale jestem daleko w lesie z przygotowaniami a ten styczen jakos mnie zestresowal.....
pomożecie???
Madzienka to jest lista potrzebnych do szpitala
Torba do szpitala - Jak przygotować się do porodu? - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
Torba do szpitala - Jak przygotować się do porodu? - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
reklama
Cortina
madzienka ja mam taka liste :-)
WYPRAWKA
- wózek
- fotelik
- łóżeczko
- materac
- pościel x2
- prześcieradło x2
- klin