reklama
Cortina
Fanka BB :)
Agisan dziecko ty moje bardzo sie ciesze ze przeze mnie kupilas sukienke ladnie w niej wygladasz ?
fajne male czarne na sylwestra wisza w tesco, ale w tym roku chyba mi sie nie przyda mala czarna sylwestrowa
w tesco na czesc szmat juz jest do -50% przeceny ;-)
fajne male czarne na sylwestra wisza w tesco, ale w tym roku chyba mi sie nie przyda mala czarna sylwestrowa
w tesco na czesc szmat juz jest do -50% przeceny ;-)
W tym roku sylwestrowe kreacje nie na nas. My właśnie mamy dylemat jak spędzimy ten wieczór- sylwester z dwójką czy z polsatem?? Jo to bym się przeszła na domówkę do znajomych ale mój mąż nie chce o tym słyszeć. Może jeszcze go przekonam...
Cortina! Wyglądam brzuchato i musiałam zdemontować pasek, więc z boku mi sterczą szlufki (ukryte pod kardiganem na ten czas )
A ja właśnie się ucieszyłam jak głupia, bo udało mi się coś ze sprzętów kupić dla brzucholiny, a dokładniej przewijak montowany na ścianę.
ANTILOP Stolik scienny do przewijania - IKEA
Kupuję za 55 zł używany. Kupię jakąś matę kolorową do przewijania na wierzch i będzie super, bo my póki co łóżeczka nie będziemy mieć (planujemy kosz i ewentualnie spanie bezpośrednio przy cycu, jeśli karmienie będzie jak z dziewczynkami, czyli co półtorej godziny... ) i nie byłoby gdzie wygodnie przewijać. A tak u dziewczynek w pokoju się zamontuje i będziemy wszyscy razem na czas wieczornych toaletowych zabiegów
Od razu mam lepszy humor, że coś się ruszyło z przygotowaniami
Dziewczyny. Kupujecie laktatory? Ja nie mam już i zastanawiam się czy inwestować w porządny sprzęt. Z drugiej strony jak miałam jakiś taki zwykły, to mi się nic nie udawało wydobyć. Całkiem bez laktatora się nie da, ale wydawać znowu pieniądze. Nie wiem co robić... Znacie jakieś tańsze, które się sprawdziły w awaryjnych sytuacjach?
A ja właśnie się ucieszyłam jak głupia, bo udało mi się coś ze sprzętów kupić dla brzucholiny, a dokładniej przewijak montowany na ścianę.
ANTILOP Stolik scienny do przewijania - IKEA
Kupuję za 55 zł używany. Kupię jakąś matę kolorową do przewijania na wierzch i będzie super, bo my póki co łóżeczka nie będziemy mieć (planujemy kosz i ewentualnie spanie bezpośrednio przy cycu, jeśli karmienie będzie jak z dziewczynkami, czyli co półtorej godziny... ) i nie byłoby gdzie wygodnie przewijać. A tak u dziewczynek w pokoju się zamontuje i będziemy wszyscy razem na czas wieczornych toaletowych zabiegów
Od razu mam lepszy humor, że coś się ruszyło z przygotowaniami
Dziewczyny. Kupujecie laktatory? Ja nie mam już i zastanawiam się czy inwestować w porządny sprzęt. Z drugiej strony jak miałam jakiś taki zwykły, to mi się nic nie udawało wydobyć. Całkiem bez laktatora się nie da, ale wydawać znowu pieniądze. Nie wiem co robić... Znacie jakieś tańsze, które się sprawdziły w awaryjnych sytuacjach?
Ostatnia edycja:
Ja mam problem z głowy bo laktator elektryczny medeli pożyczyła mi kuzynka która właśnie przestała karmić :-)
http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/pumping/mini-electric.html
http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/pumping/mini-electric.html
Ostatnia edycja:
na_cik mam taki sam laktator, jeszcze po córce
Agisan, a może jakiś używany laktator z komisu??? albo z allegro
Swojego laktatora używałam tylko przez pierwsze 3 tygodnie jak miałam wyjścia do lekarza, później już nie było takiej opcji, bo Gadzina nie chciała wcale butelki, więc laktator poszedł do szafki, aż do momentu, gdy musiałam ją z dnia na dzień po diagnozie choroby odstawić od piersi, wtedy z niego korzystałam, bo miałam bardzo dużo pokarmu a nie mogłam jej karmić, więc było odciąganie pokarmu i wylewanie.
Agisan, a może jakiś używany laktator z komisu??? albo z allegro
Swojego laktatora używałam tylko przez pierwsze 3 tygodnie jak miałam wyjścia do lekarza, później już nie było takiej opcji, bo Gadzina nie chciała wcale butelki, więc laktator poszedł do szafki, aż do momentu, gdy musiałam ją z dnia na dzień po diagnozie choroby odstawić od piersi, wtedy z niego korzystałam, bo miałam bardzo dużo pokarmu a nie mogłam jej karmić, więc było odciąganie pokarmu i wylewanie.
domikcw
PATIK śliczne ubraneczka
też się zastanawiam czy laktator zakupic czy nie??
też się zastanawiam czy laktator zakupic czy nie??
poli0105
Ja też myślę, czy kupować laktator..Ale chyba poczekam do porodu- jak będzie konieczność to mąż kupi gdzieś szybko;-)
reklama
Agisan my mieliśmy okazje taki przewijak odkupić od kuzynki mojego małżonka, ale niestety mamy za małe mieszkanie żeby to zawiesić (bo spore to urządzenie).
A co do laktatora to mam ręczny i mam nadzieję, że sobie z nim poradzę Zakupiłam nufka funkiel za 10 zeta więc jak mi się nie przyda, albo będę musiała kupić inny to nie będzie żal kasy.
A co do laktatora to mam ręczny i mam nadzieję, że sobie z nim poradzę Zakupiłam nufka funkiel za 10 zeta więc jak mi się nie przyda, albo będę musiała kupić inny to nie będzie żal kasy.