reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ja właśnie zamówiłam dla Julki kapelusz, taki na później ręcznie robiony, 36107_1412860534625_5082849_n.jpgbędzie miała córa taki sam jak ma mama :-D w ogóle jestem pod wrażeniem rzeczy jakie robi ta kobieta https://plus.google.com/photos/103297756518302362887/albums?banner=pwa

Hej Babeczki!

Cortina. Dzięki za cynk z Tesco! Udało mi się dzisiaj między przychodniami zrobić nalot i kupiłam nawet dla siebie już i tak o połowę przecenioną kieckę, taką że w w razie czego karmicielkę z niej wyciągnę i będzie cacy ;))) Babka za mną rozbijała zakupy na trzy raty i nawet mnie przepuściła, bo stwierdziła, że ja mam mniej :)

Jak któraś ma kartę Dla mamy i Maleństwa z Aptek DOZ to jest promocja na Pampersy 1 43 szt 19.99( bez karty kosztują 27.59) więc średnio 46 gr sztuka (bez karty 64 gr)

Albo te białe Pampki 1 78 sztuk po 42.99( bez karty kosztują 62.59) średnio 55 gr sztuka (bez karty 80 gr)

Promocja do 16 grudnia

Może to nie moje szaleństwa zakupowe tylko mojej mamy i cioci, ale co tam w końcu też się jakieś ubranka Wam pokażę;-)

reklama
Do góry