reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
A ta promocja to nie jest do -50% ??? U mnie małe to Tesco tzn dział ciuchowy i jak się ludzie rzuca to ciężko coś wyłowić ;-) ojjj jaka ja biedna :-p

Mi na L4 życie kręci się według terminarza mojego męża więc siłą rzeczy rozróżniam dni tygodnia choć nie zawsze. U nas jest tesco extra więc dział z ciuchami mają bogaty. Tylko jutro przyjeżdża do mnie koleżanka i raczej nie po drodze nam będzie...

Mam pytanie:tak:

Jaki rozmiar pieluch tetrowych kupujecie/kupiłyście? w celu podłożenia tu i ówdzie w czasie karmienia czy odbijania, a nie przewijania;-) bo wtedy to najlepsze te największe:sorry2:

Patik właśnie mnie uświadomiłaś, że w ogóle trzeba je kupić. Tzn. wiedziałam, że trzeba, ale zupełnie o nich zapomniałam:baffled: ciąża odmóżdża:cool2:

reklama
Do góry