Ja myślę,że laktator to jest bardziej trafny zakup niż butelki w tym momencie. Bo jak będą problemy z laktacją to często się laktator przydaje,żeby to ruszyć a jak jest nawał to można sobie w wyjątkowych sytuacjach trochę pomóc. Bo generalnie Nam babka z poradni laktacyjnej powiedziała,że przy nawale można odciągnąć pokarm tylko tak,żeby delikatnie ulżyć i żeby dziecko dało radę się przystawić inaczej taki nawał będzie trwał w nieskończoność. A często ludzie kupują butelki a potem albo dziecku nie pasuje albo okazuje się,że do niczego się nie przydają bo tylko cycek wchodzi w grę
reklama
No właśnie wypatrzyłam jakiś laktator TT raz używany plus dwie butelki nówki. Używaliśmy tych butelek wcześniej, więc szybko podjęłam decyzję. Ja bez laktatora bałabym się zosta
ć. Przeżyłam dwa zapalenia piersi i boję się zastoju pokarmu jak ognia. Tak jak pisze Nac_ik, czasem trzeba sobie trochę ulżyć
Edit: Poszłam za ciosem i zakupiłam też majty siatkowe i inne gadżety do szpitala. Coraz bliżej luty, coraz bliżej luty...
ć. Przeżyłam dwa zapalenia piersi i boję się zastoju pokarmu jak ognia. Tak jak pisze Nac_ik, czasem trzeba sobie trochę ulżyć
Edit: Poszłam za ciosem i zakupiłam też majty siatkowe i inne gadżety do szpitala. Coraz bliżej luty, coraz bliżej luty...
Ostatnia edycja:
kasiadz
Fanka BB :)
ja laktatora nie miałam i nie potrzebowałam (postępowałam zgodnie z zaleceniami babki z poradni i było ok) więc nie kupuję bo szkoda mi pieniędzy, kupować bo może sie przyda;-)
na fb dziewczyna sprzedaje piękne czapki, ale mnie korci kupno takiej... https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.313711268738430&type=1
na fb dziewczyna sprzedaje piękne czapki, ale mnie korci kupno takiej... https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.313711268738430&type=1
Ostatnia edycja:
Witam.
Jak macie ochotę to zapraszam do obejrzenia i ewentualnej licytacji ubranek dla chłopca- ja będę miała dziewczynkę, więc nie przydadzą mi się :-(Zdjęcia mogą się troszkę różnić kolorystycznie, a zależy to od ustawień monitora, czy aparatu. Istnieje mozliwość dogadania się w razie zainteresowania
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jak macie ochotę to zapraszam do obejrzenia i ewentualnej licytacji ubranek dla chłopca- ja będę miała dziewczynkę, więc nie przydadzą mi się :-(Zdjęcia mogą się troszkę różnić kolorystycznie, a zależy to od ustawień monitora, czy aparatu. Istnieje mozliwość dogadania się w razie zainteresowania
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cortina
Fanka BB :)
bylam dzis na miescie i kupilam dla corci mojej przyjaciolki (mala urodzi sie w marcu) takie slodki kocyk, dla Ola mam niebieski malej wzielam blady roz i zapragnelam jeszcze jednej coreczki
dla Olka chcialam jakis grubszy koc i sluchajcie znalazlam w sklepie dzieciowym o taki, identyczny
KOC AKRYLOWY Bobas 80x110cm ciepły GRUBY (2811056689) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
za jedyne UWAGA UWAGA 85 zl !!!!!!!!!!!!!! laska z wielkim brzuchem robila w tym sklepie wyprawke ekspedientki wciskaly jej wszsytko a ona brala, ciekawe ile zaplacila ;-)
alleluja ze mamy internet !
pajacyk bawelniany cienki w dzieciowym sklepie 32 zl sztuka w tesco za tyle 3 mozna kupic ;-)
dla Olka chcialam jakis grubszy koc i sluchajcie znalazlam w sklepie dzieciowym o taki, identyczny
KOC AKRYLOWY Bobas 80x110cm ciepły GRUBY (2811056689) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
za jedyne UWAGA UWAGA 85 zl !!!!!!!!!!!!!! laska z wielkim brzuchem robila w tym sklepie wyprawke ekspedientki wciskaly jej wszsytko a ona brala, ciekawe ile zaplacila ;-)
alleluja ze mamy internet !
pajacyk bawelniany cienki w dzieciowym sklepie 32 zl sztuka w tesco za tyle 3 mozna kupic ;-)
reklama