reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Jej Cortina zazdroszcze takich uczuc:) ja czekam na 37 tc bardziej niz na swieta:)) choc ta ciaze znosze lepiej, tez nie mam przy Izie tyle czasu na myslenie i wymyslanie to i tak w ciazy byc nie lubie:( u mnie to zdecydowanie ostatnia ciaza (wiem, wiem nigdy nie mow nigdy) ale ja mowie: juz nigdy wiecej hehe z meza sie smieje, ze jak chce syna to musi sobie innej baby szukac;))

Martuszka gatki to ja takie zwykle bawelniane reformy tzw. Okresowe;)) przy Izie mialam i teraz tez taki mam plan:))
Podpaski mam bella takie grube zwykle (wielkosc jak te poporodowe).
Ogolnie jakos w tej ciazy malo kupilam i dla siebie i dla malej:/

Aaaa takie organizery do szuflad tez mam i uwielllbiam je:))))) i koszyki i wszystko co dzieli, segreguje, uklada i utrzymuje pedantyczny porzadek:))))) jak juz poukladam to moge godzinami na to patrzec:) maz sie smieje ze mnie bo mam ubrania poukladane kolorami a majtki w kostke zlozone hahaha

Ostatnia edycja:
a ja dziś zakupiłam troszkę maluszkowych rzeczy tj. butelkę Aventa, grzebyk ze sztoczeką, klips do smoczka i zestaw do obcinania paznokci :) pomalutku kupuje to co mi brakuje, żeby nie nadwyrężyć portfela męża tym bardziej, że po pierwsze święta się zbliżają a po drugie jutro przyjeżdżają do nas fachowcy kłaść kafelki w toalecie, łazience i wiatrołapie. Nareszcie bo prawie 5 miesięcy na nich czekamy, już około 4 innych nam odmówiło bo nie wyrobią się z czasem itp. ehhh strasznie ciężko o fachowca w dzisiejszych czasach :) ale nareszcie będą i już się nie mogę doczekać aż będzie gotowa łazienka itp :) no i im trzeba mniej więcej 1500 zł zapłacic, do tego materiał (klej i fuga bo płytki już mamy) i drzwi do kabiny prysznicowej. Same wydatki ale trzeba niestety żeby się móc własnym domkiem cieszyć :):):)

Nosz kurcze, a ja sobie próbuję ostatnio wyobrazić jak to będzie bez brzucha, bo już zupełnie nie pamiętam! Od razu praktycznie musiałam się przerzucić na ciążowe spodnie i teraz jakoś mi dziwnie jak pomyślę jak to będzie znowu chodzić w NORMALNYCH jeansach :) Tzn. ja tego pragnę! Bardzo, najbardziej! Mieć guzik w spodniach i zamek i móc się zgiąć i schylić... Ale takie mi się to jakieś dziwne dzisiaj wydało, jakbym miała z gumką już zawsze pomykać :))))

Agisan ja to się zastanawiam jak to będzie wejść normalnie po schodach ... i podnieść córkę!!!!!!!!!!!!!!
no i jakie to będzie uczucie wstać normalnie z łóżka a nie się turlać byle bliżej brzegu hahaha

Wyczytałam w wątku kwietniówek o promocji w Tesco - ciuszki dziecięce -30% a dodatkowo można było skorzystać z kuponu na 25 zł za zakup pow 50 zł.
Zakupy podzieliłam na 2 tury i dzięki temu za zakupy o wartości 195 zł zapłaciłam 85 zł :-D

Moje łupy:

Dwie mięciutkie bluzy, są dwustronne, jakby lekko ocieplane - rozmiar na 1 miesiąc i rozmiar do 3 miesiąca (u nas w domu chłodno)

I śliczny ocieplany sweterek w którym się zakochałam z miejsca, jest trochę większy, taki na wiosnę myślę, i jeszcze ciepłe półśpiochy na sam początek, bo to mały rozmiar, ale większe już mam.

Ponieważ do tej pory mieliśmy wszystko w neutralnych kolorach to teraz jak coś kupuję to pozwalam sobie wybrać coś w różu :p (ale mało, bo nie przepadam w nadmiarze)

Gdyby nie ta promocja to na pewno bym nie kupiła tych ciuszków, bo sam sweterek z metki to 65 zł :rolleyes:

reklama
nooo wlasnie laski w tesco -30% na ciuszki dzieciece i mozna wydrukowac kupon z neta ktory przy zakupach na min 50 zl odejmuja 25 zl !!!

Do góry