reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

My w sobotę się chyba wybierzemy. Musimy zakupy rozłożyć na raty ponieważ jesteśmy bez auta i trzeba to będzie komunikacją miejską targać. Siedziałam dzisiaj w necie w poszukiwaniu atrakcyjnych promocji na pampersy. Jedyne co znalazłam to Pampers Premium Care 2op za 88zł. To nam daje sztukę za 0,56.Chyba nie jest najgorzej bo te premium są droższe od zwykłych. Promocja jest do jutra w superpharmie.
Jeśli chodzi o moją listę wyprawkową to nie ma w niej nic czego dziewczyny już nie zamieściły :-)

reklama
Mi sie wydaje ze te Pampki premium sa perfumowane, smierdza mi czyms niesamowicie :-p ale moge sie mylic wiec prosze jak cos o sprostowanie :cool2: z mojej listy mam wszystko w grudniu zaczne myslec o sobie ;-)

Nie wiem Cortina, nigdy nie miałam styczności a już tym bardziej nie wąchałam. Będę wdzięczna jak jakaś bardziej doświadczona mamusia się wypowie:-)

Poli piękna, ale cena nieziemska:szok:

A ja właśnie zakupiłam stanik do karmienia i ma on rozmiar 75 I :cool2: normalnie przed samym porodem to tylko dwa berety i gumka bo nic innego na mnie nie wejdzie:-D

poli - cudne wzory :tak: ale tak jak kasiadz napisała... na kołderkę przeciez i tak potrzebna byłaby poszewka... no i ta cena :szok:

aniołeczek - mój podgrzewacz jednak nie pomieści butelki TT, musze upolować z AVENTu - nowa seria -AVENT natural... smoczek jest podobny do TT.
A posciel mam taka samą (jeszcze po starszym synku), tylko w kolorze kremowo-beżowowym z nebieskimi wstawkami. Miałam tez taki rożek... tylko nie mogę go naleźć :baffled: Pożyczałam znajomej i ona sama nie pamięta czy mi go oddawała...

reklama
Do góry