reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ja mam taką MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL DZIECIĘCA 135x100 HAFT (2753371340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miś z serduszkiem brzoskwiniowy _ prześcieradło maskujące. Nie jestem zadowolona. ochreniacz ma źle wymierzone sznurki do wiązanie i ciężko się wstrzelić, ten panel środkowy nie ma długości krótkiego boku łóżeczka tylko jest krótszy a więc bez sensu, do tego się przełamuje i ten środkowy panel wisi nad główką dziecka. Ponadto poszewka jest z dziwnego sztywnego i nie miłego materiału, no i miałam poszewkę felernie uszytą, krzywo wszyty zamek.

Rabbit Green 2012

Ja mam taką. Już ją kiedyś pokazywałam

a chcę kupić jeszcze jedną, ale nie mam pomysłu jaką. Muszę coś poszukać, bo przydały by się dwa komplety... Myślałam coś o kremie czy beżu, ale konkretnie to też jeszcze nie wiem...

ja mam tą: 3el Haftowana pościel 120x90 HAFT MIŚ I KSIĘŻYC (2636015876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (Wzór 9)

i tą: 6el pościel dziecięca 120x90 TANIA PRZESYŁKA (2622816921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (Beżowe misie w kółkach)

uznałam, że jak dla dziewczynek wszystko różowe a dla chłopców niebieskie, to niech chociaż pościel będzie w innym klorze, bo się chyba porzygam z tego niebieskiego :p

śliczne pościele wybrałyscie dziewczyny. ja sama jestem na etapie poszukiwań i zdecydowac sie nie mogę...

GNIDKA wląsnie się zastanawiałam nad taka posciela jak Ty wybrałaś. strasznie mi się te paseczki podobaja a zwłaszcza turkus z brązem. nie chce typowo dziewczecych kolorków bo moze bedzie druga dzidzia z inną płcią:p powiedz mi czy Ty juz masz ją w domu?? A jeśli tak to jaka jest jakościowo?? warto sie skusic??

Posciele mnie wkurzyly wiec poszlam i na pocieszenei siebie kupilam Olusiowi kocyk :-)
IMG_3.jpg

jest takie miekki i slodki :rofl2:

ładny kocyk Cortinko :)

ja właśnie zrobiłam listę rzeczy które zostały do kupienia i jestem troszkę przerażona. Trzeba się zabrać co dokompletowanie wyprawki bo to czas ucieka a ja nie lubię nic na ostatnią chwilę robić. W okolicy świąt chce już mieć spakowaną torbę, niech sobie spokojnie stoi i czeka.

reklama
śliczne pościele wybrałyscie dziewczyny. ja sama jestem na etapie poszukiwań i zdecydowac sie nie mogę...

GNIDKA wląsnie się zastanawiałam nad taka posciela jak Ty wybrałaś. strasznie mi się te paseczki podobaja a zwłaszcza turkus z brązem. nie chce typowo dziewczecych kolorków bo moze bedzie druga dzidzia z inną płcią:p powiedz mi czy Ty juz masz ją w domu?? A jeśli tak to jaka jest jakościowo?? warto sie skusic??

ja własnie też kolorem sugerowałam się takim, żeby do kolejnego dzieciątka pasowało. Pościel przyjdzie mi w ten weekend razem ze wszystkim co zamówiłam (ok 50kg paczka) więc jak możesz to poczekaj do weekendu to Ci powiem :)

Do góry