reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ja mam taką MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL DZIECIĘCA 135x100 HAFT (2753371340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miś z serduszkiem brzoskwiniowy _ prześcieradło maskujące. Nie jestem zadowolona. ochreniacz ma źle wymierzone sznurki do wiązanie i ciężko się wstrzelić, ten panel środkowy nie ma długości krótkiego boku łóżeczka tylko jest krótszy a więc bez sensu, do tego się przełamuje i ten środkowy panel wisi nad główką dziecka. Ponadto poszewka jest z dziwnego sztywnego i nie miłego materiału, no i miałam poszewkę felernie uszytą, krzywo wszyty zamek.

Rabbit Green 2012

Ja mam taką. Już ją kiedyś pokazywałam

a chcę kupić jeszcze jedną, ale nie mam pomysłu jaką. Muszę coś poszukać, bo przydały by się dwa komplety... Myślałam coś o kremie czy beżu, ale konkretnie to też jeszcze nie wiem...

ja mam tą: 3el Haftowana pościel 120x90 HAFT MIŚ I KSIĘŻYC (2636015876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (Wzór 9)

i tą: 6el pościel dziecięca 120x90 TANIA PRZESYŁKA (2622816921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (Beżowe misie w kółkach)

uznałam, że jak dla dziewczynek wszystko różowe a dla chłopców niebieskie, to niech chociaż pościel będzie w innym klorze, bo się chyba porzygam z tego niebieskiego :p

śliczne pościele wybrałyscie dziewczyny. ja sama jestem na etapie poszukiwań i zdecydowac sie nie mogę...

GNIDKA wląsnie się zastanawiałam nad taka posciela jak Ty wybrałaś. strasznie mi się te paseczki podobaja a zwłaszcza turkus z brązem. nie chce typowo dziewczecych kolorków bo moze bedzie druga dzidzia z inną płcią:p powiedz mi czy Ty juz masz ją w domu?? A jeśli tak to jaka jest jakościowo?? warto sie skusic??

Posciele mnie wkurzyly wiec poszlam i na pocieszenei siebie kupilam Olusiowi kocyk :-)
IMG_3.jpg

jest takie miekki i slodki :rofl2:

ładny kocyk Cortinko :)

ja właśnie zrobiłam listę rzeczy które zostały do kupienia i jestem troszkę przerażona. Trzeba się zabrać co dokompletowanie wyprawki bo to czas ucieka a ja nie lubię nic na ostatnią chwilę robić. W okolicy świąt chce już mieć spakowaną torbę, niech sobie spokojnie stoi i czeka.

reklama
śliczne pościele wybrałyscie dziewczyny. ja sama jestem na etapie poszukiwań i zdecydowac sie nie mogę...

GNIDKA wląsnie się zastanawiałam nad taka posciela jak Ty wybrałaś. strasznie mi się te paseczki podobaja a zwłaszcza turkus z brązem. nie chce typowo dziewczecych kolorków bo moze bedzie druga dzidzia z inną płcią:p powiedz mi czy Ty juz masz ją w domu?? A jeśli tak to jaka jest jakościowo?? warto sie skusic??

ja własnie też kolorem sugerowałam się takim, żeby do kolejnego dzieciątka pasowało. Pościel przyjdzie mi w ten weekend razem ze wszystkim co zamówiłam (ok 50kg paczka) więc jak możesz to poczekaj do weekendu to Ci powiem :)

Do góry