reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Cortina - też czaiłam się na tą butelkę TT i od tego sprzedawcy :tak: Mam tylko dylemat... zastanawiam się, czy ta butelka zmiesci mi się w podgrzewaczu AVENTa :baffled: Jak już paczuszka dojdzie do Ciebie, mogłabyś zmierzyć jej średnicę w najszerszym miejscu? Chyba, ze kóras z pozostałych Lutówek ma już taką i mogłaby dokonać takiego pomiaru dla mnie :sorry: to bardzo bym prosiła :sorry:

ok, zmierze :tak: jak tylko do mnie dojdzie :-)

Kasiadz materac kosztowal niecale 100 zl (dostalam jakis rabat) wiec nie tak zle bo kokos gryka byl za 80 zl,ale im sie nie sciaga pokrowiec do prania wiec wzielam Klupsiowa nowosc ;-)

reklama
Ja kupię taką koszule i piżamę PIŻAMA lub KOSZULA do karmienia DYSKRETNA XL 42 (2702913520) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Takie sa fajne dyskretne. Koszul nie lubię więc w razie awarii wylądowania na patologii, czy porodzie wywoływanym co trwa nawet kilka dni to wole piżamkę a po porodzie to w szpitalu koszula, bo wiadomo leci dołem i zawsze koszulkę,mozna z pod pupy do góry pod kołdrą wziąć a spodni szkoda :-D

W domu to w piżamie śpię, więc napewno się nada.

Ostatnia edycja:
właśnie dziewczyny zwracajcie uwagę czy w linku napisane jest z jakiego materiału jest koszula. Jak kupowałam koszulę przed porodem Zosi to się nadziałam, patrzyłam na cenę, bo tania, a się okazała że to nie bawełna:no: i nie byłam zadowolona - na aukcji napiszą milutki materiał, a potem człowiek się w tym poci, bo sztuczne:wściekła/y:

ja do porodu wezmę po raz trzeci tę samą koszulę - żeby się nie stresować ewentualnymi plamami jest w kolorze czerwonym:-p

Ostatnia edycja:
po porodzie to w szpitalu koszula, bo wiadomo leci dołem i zawsze koszulkę,mozna z pod pupy do góry pod kołdrą wziąć a spodni szkoda :-D

W domu to w piżamie śpię, więc napewno się nada.
tu już nawet nie chodzi, że spodni szkoda :-D w wielu szpitalach nie pozwalają chodzić po porodzie w piżamach ze spodniami. po pierwsze dupsko ma się porządnie przewietrzyć, po drugie lekarz w razie szybkiej potrzeby zbadania ma łatwy dostęp jak wpada na salę itd. są szpitala w których nawet nie każą majtasów używać tylko jak się leży podłożyć podkład i tak wietrzyć bo się lepiej goi - może jakiś sens jest w tym, ale trochę to głupie :-D

reklama
Do góry