reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

ja mam cały zestaw, już przetestowany na Tymsonie :) także polecam też ;-) i poważnie jakbyś chciała coś kupować akurat z tej stronty co wrzuciłam, to ja mam tam stały rabat na hasło, tylko nie pamiętam ile.

reklama
Sprite ja używałam, bo w dm w dojczach za bezcen chodzą ale jakoś nie mam zdania o nich ani nie byłam zachwycona ani nie narzekałam obojętne mi były :p

Sezon przedświąteczny w pełni
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne

Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl

i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
10451851_913198728697759_1944828996716586396_n.jpg

Sprite, używałam i używam głównie antyperspirantów, żeli pod prysznic i balsamów do ciała. Jestem zadowolona, balsamy mogłyby być nieco bardziej gęste, ale za ich cenę cudów nie oczekuję :-)

ja zamówiłam żele pod prysznic i szampon+odżywka. zobaczymy ;-)

Żelka, a co Ty na mamas&papas urbo 2? 9 kg z tego co widzę... hmmm...

reklama
szprajt no ja jzu zamówiłam ugabuga, ale popatrzę na ten M&P a patrzyłas sole 2 też ponoć fajna,

Na oko plusy:
ładne wykonanie
skorzane wykończenia
łatwo się składa
gondola, na normalnej wysokości
siedzisko spacerowe wydaję sie przytulne i mięciutkie
fajna budka w spacerówce

minusy:
brak amortyzacji
kółeczka jak 5 min i przednie i tylne (nie wiem czy jest opcja zmiany na terenowe jak w buga) w zimie może być troche siłowania z przejechaniem po czymkolwiek
w spacerówce podnóżek jakiś taki kitajski
kiepski kosz na zakupy

Do góry