reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

Żelka, te same minusy zauważyłam i właściwie, po 2 godz. byłam pewna, że to dupa, bo jednak brak amortyzacji no i te kółka to średni interes. ale dizajn odjechany :tak::tak::tak: (donna wilson) ;-)

ja mam czas do świąt z wózkiem, bo po świętach ściągają promocję z niego :-D:-D:-D

reklama
Sprite właśnie bije się z myślami, ale chyba jeszcze nie złoże, ja tak nie lubię zbędnych rzeczy na widoku :(
Pewnie złoże żeby zobaczyć jak działa i pokaże oli i złoże z powrotem i bedxie czekał w garażu na stacha :)

no ja mam podobnie. już sam karton będzie mnie wkurwiać, bo do piwnicy nie wyniosę, a w mieszkaniu nie mam miejsca. chyba do babci wywiozę ;-)

Żelka, to fota ma być ;-)

a teraz mam inny problem, bo nie wiem jak zapakować tę moją starą kobyłę. sprzedała się dziś marita i muszę ją wysłać kurierem. to jest takie ogromne, że naprawdę mam problem ;)

Takiej oficjalnej promocji nie, ale dostałam w sumie koła terenowe i adaptery gratis (po prostu spytałam się czy przy takiej cenie wózka mogę liczyć na jakiś rabat).

Zamawiałam u autoryzowanego przedstawiciela. Obsługa póki co spoko, zobaczymy jak będzie z dostawą i jak to wszytsko finalnie będzie wyglądać ;-)

reklama
No dobra, to polecam balsam MIXA Regeneracja - skóra bardzo sucha i ekstremalnie sucha.

Wchłania się tak szybko, że nie nadążam całego fragmentu ciała posmarować (albo po prostu mam tak suchą skórę, że chłonie jak gąbka :baffled:), nie zostawia śliskiej powłoki, znośnie pachnie i skóra jest po nim mięciutka, a na dłoniach aż szczypie od odżywienia :-p

Do góry