reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

O bleee, ja nie cierpię smakowych herbat, przez gardło mi nie przechodzą :-D

A z MIXY mam chyba z 6 różnych kosmetyków wygranych i jeszcze się nimi nie ciapałam :eek:

Do rąk muszę sobie kupić Neutrogenę, żaden krem tak na mnie nie działa...

reklama
Nulini ależ ci fajnie z tą Mixa :-) ja od jakiegoś czasu używam maści witaminowej z wit A, po tym jak sobie przemrozilam lapki tylko ona daje rade:-) no i jeszcze maść tranowa. Tanie jak barszcz a bardzo skuteczne. Neutrogena nawet nie była tak skuteczna

ja ostatnio wypróbowałam sposobu mojej szwagierki. w życiu na to nie wpadłam. jakaś ograniczona jestem. scrubem lub peelingiem robiłam zawsze nogi itp.,a ona poradziła wetrzeć w dłonie prze kilka minut. aż boli, a potem nanieść krem do rąk. JEJ, jakie te dłonie są cudnie miękkie po takim zabiegu. jak pupa niemowlaka :tak::tak::tak:

ja ostatnio wypróbowałam sposobu mojej szwagierki. w życiu na to nie wpadłam. jakaś ograniczona jestem. scrubem lub peelingiem robiłam zawsze nogi itp.,a ona poradziła wetrzeć w dłonie prze kilka minut. aż boli, a potem nanieść krem do rąk. JEJ, jakie te dłonie są cudnie miękkie po takim zabiegu. jak pupa niemowlaka :tak::tak::tak:

Organic Shop - kosmetyki organiczne - Naturalne kosmetyki organiczne Lawendowa Szafa polecam pilingi cukrowe i balsam z różowego liczi, pachnie obłędnie <3 Nie zawierają dodatkowych chemicznych syfów i skóra jest po nich mega

Żelka, uduszę CIĘ!!! ja nie mam kasy!!! wiesz, że są święta i trzeba było prezenty kupić, a Ty mi tu takie cuda pokazujesz, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz MUSISZ MI JEDEN KUPIĆ :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p. adres podam Ci w prywatnej wiadomości :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moge Ci załatwić 15/20% rabatu? styknie ? :rofl2:

aaaaaa i wcale nie patrz na dzidziusiowe kosmetyki bez chemii i konserwantów little siberica ;)

zależy jakie zapachy lubisz i jaką skóre masz ;) poczytaj ja testowałam rózowe liczi <3 kocham uwielbiam, cudo, a z pilingów mam mango, papaje i pomarańcze i jakiś tropikalny antycelulit :blink:

reklama
te dla dzidziusiów już widziałam kilka tygodni temu gdzieś w necie. co ja poradzę na to, że pierwsze co widzę, to zajebiste opakowanie. zawsze kurde muszę trafić na coś, o czym później nie umiem przestać myśleć :-p

Do góry