reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Załączniki
jenn200818
Haha no mojemu to się buty z różowym podobają.. Na szczęście dla facetów nie ma zbyt dużego wyboru z tym kolorem
jenn200818
Haha, no cóż każdy ma to na co sobie zasłużył
Odkopuje hot or not. Moim zdecydowanym NOT są pieluchy dada, skończyły mi się moje rossmanna jedynki i tesciowa kupiła dada jedynki (młody ma,tak małą du.pke ze jedynki nawet za duże) i nagle tyłek czerwony w krostkach (nic w diecie nie zmienialam) i żadne kremy smarowania nie pomagały, kupiłam znów rossmanowskie i po dwóch dniach pupa znów ładna!
Drugie not to chusteczki tami skończyły mi się te z rossmanna i dostałam od kogoś te tami, i nie lubię ich ciężko się wyciąga bo każda wyciagana nie ciągnie następnej ze sobą tylko są pojedynczo poukładane i z podajnika je wyjąć to wyczyn i są okropnie mokre bleeeeeeeeeeee
Wiec u nas zdecydowanym numerem jeden są wszelkie dzueciowe rzeczy z rossmanna
Drugie not to chusteczki tami skończyły mi się te z rossmanna i dostałam od kogoś te tami, i nie lubię ich ciężko się wyciąga bo każda wyciagana nie ciągnie następnej ze sobą tylko są pojedynczo poukładane i z podajnika je wyjąć to wyczyn i są okropnie mokre bleeeeeeeeeeee
Wiec u nas zdecydowanym numerem jeden są wszelkie dzueciowe rzeczy z rossmanna
reklama
Podziel się: