reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

ja mam krem do rąk i też polecam. aczkolwiek ostatnio kupiłam za jakieś grosze w superpharm (do zakupów powyżej jakiejś tam kwoty można było wybrać dodatkowy tańszy produkt) taki czerwony krem do rąk evree serum do rąk i chyba ten mi jednak bardziej pasuje.

a jeżeli melisa to tylko bio active - oolong i melon MNIAAAAAAAAAAAMMMMM

reklama
O proszę kolejna zadowolona z mixy :) jutro idę do rossmanna :)

Sprite znam te meliski ja uwielbiam w każdej formie melise, rumianek, mięte uwielbiam je :)

ja kiedys sobie zamówiłam ze strony active wszystkie herbaty. ale było pijaństwo :-D:-D:-D:-D
ale była też taka czarna z pieprzem-o jaka paskuda, fuuujjjjj

Muszę obczaić te herbaty, ja kocham wszystkie herbaty najmniej czerwoną ale zielone, to wszystkie bez wyjątku, białą latem lubię omnomnom

Doggi teraz jest fajna promocja na kosmetymi Mixa w auchan i real (to już praktycznie to samo) i są w dobrych cenach:-) Dzisiaj chcę wyskoczyć jeszcze po mleczko do demakijażu. Póki co jestem zakochana w tych kosmetykach. .

Jenn ta firma jest dosyć krótko na polskim rynku w porównaniu do innych zresztą to loreal :-) kosmetyki są bardzo delikatne i fajnie pachną i co mnie cieszy teraz pojawiły się inne produkty niż dla dzieci :-)

reklama
Do góry