reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

O bleee, ja nie cierpię smakowych herbat, przez gardło mi nie przechodzą :-D

A z MIXY mam chyba z 6 różnych kosmetyków wygranych i jeszcze się nimi nie ciapałam :eek:

Do rąk muszę sobie kupić Neutrogenę, żaden krem tak na mnie nie działa...

reklama
Nulini ależ ci fajnie z tą Mixa :-) ja od jakiegoś czasu używam maści witaminowej z wit A, po tym jak sobie przemrozilam lapki tylko ona daje rade:-) no i jeszcze maść tranowa. Tanie jak barszcz a bardzo skuteczne. Neutrogena nawet nie była tak skuteczna

ja ostatnio wypróbowałam sposobu mojej szwagierki. w życiu na to nie wpadłam. jakaś ograniczona jestem. scrubem lub peelingiem robiłam zawsze nogi itp.,a ona poradziła wetrzeć w dłonie prze kilka minut. aż boli, a potem nanieść krem do rąk. JEJ, jakie te dłonie są cudnie miękkie po takim zabiegu. jak pupa niemowlaka :tak::tak::tak:

ja ostatnio wypróbowałam sposobu mojej szwagierki. w życiu na to nie wpadłam. jakaś ograniczona jestem. scrubem lub peelingiem robiłam zawsze nogi itp.,a ona poradziła wetrzeć w dłonie prze kilka minut. aż boli, a potem nanieść krem do rąk. JEJ, jakie te dłonie są cudnie miękkie po takim zabiegu. jak pupa niemowlaka :tak::tak::tak:

Organic Shop - kosmetyki organiczne - Naturalne kosmetyki organiczne Lawendowa Szafa polecam pilingi cukrowe i balsam z różowego liczi, pachnie obłędnie <3 Nie zawierają dodatkowych chemicznych syfów i skóra jest po nich mega

Żelka, uduszę CIĘ!!! ja nie mam kasy!!! wiesz, że są święta i trzeba było prezenty kupić, a Ty mi tu takie cuda pokazujesz, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz MUSISZ MI JEDEN KUPIĆ :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p. adres podam Ci w prywatnej wiadomości :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moge Ci załatwić 15/20% rabatu? styknie ? :rofl2:

aaaaaa i wcale nie patrz na dzidziusiowe kosmetyki bez chemii i konserwantów little siberica ;)

zależy jakie zapachy lubisz i jaką skóre masz ;) poczytaj ja testowałam rózowe liczi <3 kocham uwielbiam, cudo, a z pilingów mam mango, papaje i pomarańcze i jakiś tropikalny antycelulit :blink:

reklama
te dla dzidziusiów już widziałam kilka tygodni temu gdzieś w necie. co ja poradzę na to, że pierwsze co widzę, to zajebiste opakowanie. zawsze kurde muszę trafić na coś, o czym później nie umiem przestać myśleć :-p

Do góry